• Novato
MAXWINER Electric Ceară se Topesc de Cald pentru Parfumate Ceara Parfum Lumânare Arzător pentru Biroul de Acasă Cadouri Decoratiuni (Casa Stil)

MAXWINER Electric Ceară se Topesc de Cald pentru Parfumate Ceara Parfum Lumânare Arzător pentru Biroul de Acasă Cadouri Decoratiuni

Rating 
RON 43.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Design unic și elegant : casa stil de ceară se topesc de cald include subțire panouri de sticlă și lemn finisaj.Acest încălzitor include un design uimitor, care creează o strălucire blând în camera ta, atunci când conectat.Lumină blândă adaugă un dram de ambianță.Completarea perfectă pentru orice casa contemporana, birou, sală de fitness, spa sau studio.Minunate cadouri pentru familie și prieteni.Caldă și Aer parfumat : ceara Asta cuptor de topire poate fi folosit cu ulei esențial sau ceara de tarta, pentru a alege arome preferate pentru a umple casa ta cu relaxare și mirosuri aromatice pentru a vă încânta și oaspeții dumneavoastră și de a elimina cel mai rău miroase.Ceara de tartă și uleiuri esențiale nu sunt incluse.Simplu și funcționarea în condiții de siguranță : Ușor de curățare și reutilizare.Ceara de topire este ușor să funcționeze, poftă de mâncare bec, priza la putere, activați comutatorul, și parfum umple toată camera rapid, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.Ceara cald este acoperit cu un transparente tava pentru desfășurarea ulei esențial sau ceara de tarta, acesta poate fi demontat pentru o curatare usoara.De Economisire a energiei și de Mediu prietenos : Temperatura de stabilitate, durabilitate, nici o flacără, fum sau alți poluanți. 100% fără Risc de Achiziție : MAXWINER ceară se topesc încălzit au o garanție de un an și 30 de zile banii înapoi de garantare precum și viață de după-vânzare de servicii.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu performanța de produsele noastre, am promisiunea de a vă oferi inlocuire sau rambursarea integrala.MAXWINER decorative electric parfum încălzit sunt concepute pentru a incalzi parfumate ceara sau uleiuri esențiale, crearea de strălucire și ambianță de o lumânare în timp ce eliberarea de parfum.MAXWINER parfumate ceară încălzit combina lumină, parfum și artistice de design pentru a crea un unic, personalizat de ambianță în orice cameră.Lumina moale, care se topește ceară parfumată și oferă o atmosferă relaxantă în timp ce umple camera cu o aromă minunată.Caietul de sarcini : .Material : Sticla si Lemn.Dimensiune produs : 4.33 x 4.33 x 6.1 cm.Pachetul Inclus : . 1 x Electric Lumânare mai Cald. 1 x Vas de Sticlă. 1x Bec. 1 x manual de utilizare.Instrucțiuni : . 1. Pune ulei esențial sau ceara tarte în capacul de sticlă.Când parfumul dispare, schimba uleiul esențial sau ceara de tarte. 2. Conectați sursa de alimentare, porniți într-comutator de linie și parfumul este gata să umple camera. 3. Pune-l în cazul în care copiii sau animalele de companie nu pot atinge cu ușurință în caz de ardere, Pentru că atunci când lampa este de lucru, se încălzește sticlă și abajur. 4. Nu atingeți capac de sticlă sau de sticlă părți până la mai multe ore după opriti-l.

Despre produs

Alegerea clientului