• Novato
Lichid acrilic Unghii Pentru Incepatori 1.3 oz Monomer Acrilic Unghii Lichid Pentru Unghii Vopsea de Sculptură Arta de Unghii Extensie(40 ML Lichid Acrilic)

Lichid acrilic Unghii Pentru Incepatori 1.3 oz Monomer Acrilic Unghii Lichid Pentru Unghii Vopsea de Sculptură Arta de Unghii

Rating 
RON 23.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Dimensiune ambalare este de 1,4 în *1.4 în*3în Sticla dimensiune este de 1.18 în*2.7 în Nici o cutie,NUMAI Lichid Acrilic și sticla greutate este 1.3 oz Acest Lichid Acrilic Nail este Pentru Incepatori Această UNGHII ACRILICE LICHID : stabilitate Bună, Utilizați împreună cu Praf Acrilic pentru a crea Fantastic NAIL ART Design,acesta poate fi folosit pentru Unghii 3 D Sculptură, Adeziv Stras, Rapid de Unghii Extensie.EMA MONOMER ACRILIC UNGHII LICHID : EMA(Metacrilat de Etil) a face LICHID ACRILIC PENTRU UNGHII este mult mai clar, standardele UE,NON-Îngălbenirea Formula,Oferă un aspect natural fantastic pentru unghiile tale.MONOMERUL ACRILIC UNGHII LICHID NAIL ART EXTENSION PAȘII : 1. Aplica un strat de base coat,vindeca. 2. Pune un cui formularul de pe unghii. 3. Perie praf acrilic pe unghii cu acril lichid. 4. După acrilic pulbere și lichid acrilic sunt combinate, și se aplică pe unghii. 5. se va încerca în termen de 1-2 minute. 6. Ia de pe unghii forma. 7. forma unghiilor tale. 8. Aplicati top coat,vindeca.ELIMINA UV GEL PAS -Bucurați-vă unghiile într-un bol de sticlă umplut cu o cantitate mică de acetonă, sau înveliți fiecare unghie în tampon de bumbac îmbibat cu acetonă pentru aproximativ 5 până la 10 minute.

Despre produs

Alegerea clientului