• Novato
Aer Friteuze, 8-în-1 Digital Friteuza Aer, Mare 1800W Cuptor cu Panoul de Control Tactil, Convectie Cuptor cu Rotisor Deshidrator pentru Comerciale și Uz casnic 120V 60Hz, (N C)

Aer Friteuze, 8-în-1 Digital Friteuza Aer, Mare 1800W Cuptor cu Panoul de Control Tactil, Convectie Cuptor cu Rotisor Deshidrator

Rating 
RON 379.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Caracteristici : 1.Deshidratarea funcția deshidrateaza alimente cum ar fi fructe, legume și carne de vită sacadat, împreună cu 3 Fry Net pentru a găti mai multe loturi, la o dată. Tensiune : 120 V60 Hz 4. ????【Mai puțin Petrol și Delicioase】plus aer friteuze cuptor circula super-aer cald în jurul alimentelor în loc de ulei pentru a găti, pătrunde în interiorul de produse alimentare, bucătari uniform și se blochează în umiditate,1800 Watts puterea de a face mâncarea mai crocante și delicioase. Timer : 24 de Ore pentru Dehydrator,0-60 Mins pentru Alte Funcții 5. Butonul De Alimentare : Da 7.????【Foarte Mare Capacitate de Gatit】16.All-in-One Aer Friteuza, Cuptor, Rotisor, și Dehydrator Cu Mare Friteuza Aer sunteți pe cale de a manca sanatos, fara a sacrifica pe gustul sau aroma.Vine cu 13 bogat de accesorii include : un Aer Friteuza Aragaz, Ulei, Extracția de fixare, Axul Furcii, Băț Combinație, Cușcă și 3pcs Straturi.Pui Furculita, se putea găti 3kgs( 6pounds ) Pui cu clare afară și suc de interior. De Gătit Presetate : 8 Preparare Presetări 9. ????【De Livrare mai rapid si cel Mai bun Serviciu】timp Estimat de livrare este de 3-8 zile.5 kg Pachetul Include : 1 x Friteuza Aer-Cuptor 1 x Ulei 1 x Extractie Suport 1 x Axul Furcii 3 x Strat 1 x Băț Combinație 1 x Cușcă 1 x Instrucțiuni Dacă aveți orice întrebări, vă vom oferi cu serviciu în termen de 24 de ore.Fierbe, prăji, gratar si se coace fără a fi nevoie de unt, ulei sau alte grasimi nesanatoase. ????【All-In-1】Mașină de Aceasta friteuza aer prajitor de paine este nu numai o friteuza aer, dar, de asemenea, un rotisor, dehydrator, pizza, grill si cuptor, prăjitor de pâine.

Despre produs

Alegerea clientului