• Novato
ANTOP OZN 360° Omni-Direcțională de Exterior HDTV Antena 65 Km Gama cu Smartpass Amplificat & Built-in 4G LTE Filtru se Potrivesc Acasă/RV/Mansarda Utilizare (33ft Cablu Coaxial, 4K UHD Gata)

ANTOP OZN 360° Omni-Direcțională de Exterior HDTV Antena 65 Km Gama cu Smartpass Amplificat & Built-in 4G LTE Filtru se Potrivesc

Rating 
RON 46.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

- Nu pune sau a ascunde antena în/spatele orice obiecte metalice. ✅Oferă intervalul corect pentru tine ANTOP tehnologie exclusivă - SMARTPASS amplificator permite mai ușor pentru a regla echilibrul între scurt și lung interval de recepție. ✅Taie cordonul nu există nici o taxă lunară și nu este nevoie să vă abonați. 4) Mare Câștig recepție tehnologie, protejate de interferențe minime. 6) Sprijină VHF / UHF semnale digitale.ANTOP Noua Generatie de Tehnologie Digitală 1)360 de grade Omni-directional Recepție 2) Smart pass Amplificator, exclusiv ANTOP tehnologie, foloseste un all-in-one de proiectare care să permită mai ușor conexiune oferind în același timp un echilibru corect între scurt și lung interval de recepție.✅360 ° Omni-directional recepție spune la revedere de la nesfârșite de ajustare. - Păstrați antena departe de orice mare putere dispozitive de consum, pentru a evita interferențele, cum ar fi aer conditionat, centrala, lift, etc.conectivitate tehnologie : Power line, power_source_type : cu Fir Electric, lens_type : Standard, 0. 3)4 G LTE Filtru : construit în toate ANTOP amplificat antene TV, blocuri 3 G și 4 G wireless semnale de zgomot digital, gratuit recepție.Excelent non-ajustare de primire din diverse semnal inițierea locații. 5)exterior Durabil, rezistent la apa de design cu acoperire UV. 15în disc dimensiune asigură o mare semnal gama de recepție și oferă cele mai înalte imagini de calitate. de știri locale, sport, copii, vreme, etc. ✅Exterior durabil si rezistent la intemperii, la-414b antena obtine semnal mai bun, fiabilitate, chiar și în toate tipurile de vreme rea.Asigurându-vă mai multe canale de recepție și mai puțin pete oarbe, cum ar fi CBS, Fox, CW, și.Ține mereu conectat astfel încât să nu pierdeți cele mai recente de TELEVIZIUNE locale de programare. - Montați antena la fel de mare ca posibil și de lângă fereastră pentru o recepție mai bună.Îmbunătăți recepția semnalului VHF, ca.Specificatii tehnice Gama de Frecvențe : 87-230 MHz, 470-700 MHz Primirea Range : VHF/UHF Obține : 12d B sau 22d B alimentare : DC 12 V prin adaptor de alimentare De următoarele sfaturi simple de mai jos, vă puteți bucura de GRATUIT, TV cu tine ANTOP Antena : - Scanare canal lunar pentru a găsi toate canalele disponibile, inclusiv recent adăugate sau modificate. 7)de Fixare accesorii de opțiuni.Doar Conectați la canal, apoi bucurați-vă de emisiunile TV!Primește toate dvs.Pornit pentru a stimula semnal slab recepție și oprit, pentru a evita suprasarcina recepție a semnalului.Vino cu 1 An si 30 de zile de bani înapoi.Bucurați-vă de viață gratuit HDTV. 01 max_focal_length. , absolut gratuit. (Splitter-ul nu este inclus).

Despre produs

Alegerea clientului