• Novato
Față-Verso Sticky Pad-uri, 60pcs Lipicios Dublu Adezivă Tampoane, yeestone Puternic față-Verso Tampoane de Spumă, două Fețe Autocolante pentru Deținerea izolate Fonic Tampoane de Imagine Lumină Cârlige(Pătrate+Runde)

Față-Verso Sticky Pad-uri, 60pcs Lipicios Dublu Adezivă Tampoane, yeestone Puternic față-Verso Tampoane de Spumă, două Fețe

Rating 
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

❀【Puternic Stickness】dublu adezivă tampoane caracteristică puternic stickness din cauza de înaltă calitate și grosime de adeziv.Dublu adezivă pad este un substitut excelent pentru permanent elemente de fixare, astfel ai nituri și șuruburi. ❀【Gata de Utilizare】Nostru dublu spumă fețe tampoane vin în piețe și runde mai degrabă decât să se rostogolească.Este convenabil pentru tine de a utiliza în mod direct sau se taie în diferite dimensiuni și formă. ❀【Ușor să Utilizați】DOAR 4 PAȘI : suprafață Curată, Coaja de pe suport de hârtie, Pastă, Apăsați.Nu există nici un instrument necesar în utilizarea grele dublă față-verso tampoane de spumă. ❀【Aplicarea pe scară largă】dublu adezivă tampoane lucra bine pe suprafață netedă(sticlă, ceramică, plastic, metal, lemn), care deține izolate fonic, tampoane, mașină de titularii de telefon, imagine, lumini cu LED-uri în locul perfect. ❀【Dublă față-Verso Lipicios Set Tampoane】setul include 30 de piese banda dublu fețe pătrate(40 mm x 40 mm) și 30 de bucăți de bandă față-verso runde(40 mm în diametru).Cantitate suficienta pentru a satisface nevoile dumneavoastra pentru o perioadă de timp.Față-Verso Sticky Pad-Set 30 bucati banda față-verso patrate 30 piese rotund dublu adezivă tampoane de Dimensiune dublă față-verso bandă pătrate : 40 mm x 40 mm, 1.5 mm grosime rotund dublu adezivă tampoane : 40 mm în diametru, 1.5 mm grosime Caracteristică 1.Temperatură înaltă Rezistență Maxim admisibil de temperatură : 150℃ în scurt timp, 95℃ în timp. 2.De înaltă Calitate, dublu față verso sticky pad-uri sunt realizate de înaltă calitate spuma EVA (etilen-acetat de vinil copolimer), lipicios și durabil.Cum să Utilizați 1.Curat și uscat la suprafață. 2.Coaja de pe suport de hârtie, pe de o parte, paste și apăsați. 3.Coaja de pe suport de hârtie, pe de altă parte, paste și apăsați.Aplicarea Pe Scară Largă 1.Ce suprafețe pot fi aplicate pe Orice suprafata neteda, cum ar fi ceramică sticlă plastic metale lemn 2.Ce elemente poti lipi Ține izolate fonic, tampoane, imagine, lumini cu LED-uri, Cârlige, dash cams, mașină de titularii de telefon, routere Wi-Fi : fotografii, postere.

Despre produs

Alegerea clientului