• Novato
8L Portabil cu Aburi Sterilizator Autoclav Laborator din Oțel Inoxidabil Presiune de Aburi Sterilizator 2.11 Galon 110V(Livra în Termen de 3-7 zile)

8L Portabil cu Aburi Sterilizator Autoclav Laborator din Oțel Inoxidabil Presiune de Aburi Sterilizator 2.11 Galon 110V(Livra

Rating 
RON 359.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Material rezistent】 : Aceasta autoclavă adoptă bine 304 din oțel inoxidabil material,care este rezistent la acid și alcaline,se bucură de o durată lungă de viață.(Căutare B08 S6 PFC67 pentru înlocuirea Introduce Modulul de Elemente ). 【De Protecție la suprapresiune】 : Suprapresiune auto-descărcare 0.145-0.165 Mpa.Și acolo este de la sine umflarea tip de etanșare pentru a asigura excelent efect de etanșare,tempereture și presiunea poate fi apăsat. 【Înaltă Eficiență】 : Cel mai mare lucru temperature126°C-128°C/afaceri 258,8 -262.4℉,utilizate pe scară largă în curățarea instrumentelor medicale,dentare materiale ,științifice, instrumente de cercetare și așa mai departe. 【Sistem Dual de Încălzire】 : sistem Dual de încălzire de cărbune și electrică,cu imersiune electric de căldură țeavă de încălzire, mai puțin consumul de energie, încălzire repede. 【Dual Gague】 : Dual scară numerică indicație indicator de presiune pentru a arăta de presiune,care vă ajută să știți despre și citi datele cu ușurință.

Despre produs

Alegerea clientului