• Novato
Mascată Și Reutilizabile de croazieră se strecoare balonul de Băuturi Pungi balon kit Rum Runner Plastic Lichior Pungi pentru Strecura Alcool pentru a merge balon (8OZ-6BUC)

Mascată Și Reutilizabile de croazieră se strecoare balonul de Băuturi Pungi balon kit Rum Runner Plastic Lichior Pungi pentru

Rating 
RON 15.26

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【NICI Băutură Scumpe!】Acest balon husă anti Scurgere,Miros Dovada,perfect pentru tăinuire ,nedetectabil de scanere cu Raze x.Te poți strecura propriile băuturi pentru a excursie de Croazieră sau bar. 【NU Murdar Frigider! 】Acest balon de Plastic a vă ajuta să păstrați toate tipurile de jumătate de sticlă drinkings. 【Grele sticla de Băutură pentru Călătorie!】Acest balon husă este Durabil și Reutilizabile,se poate folosi pentru ori și atât de lumină pentru a transporta. 【În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL 】Acest Balon Realizate cu 100% BPA FREE plastic de CALITATE ALIMENTARĂ. 【Rezistent la căldură și la Rece-rezistent】apă Clocotită sau fierbinte drinkings,Congelate fi totul ok. 【Diferite Dimensiuni 】Avem Mărimea 8 OZ,16 OZ și 32 OZ balon pentru tine de a alege. 【Veni cu Pâlnie 】Pachetul gratuit cu Pâlnie,pentru puteți ușor pentru a umple paharele. 【CLIENT SERVICE】experienta Ta cu produsele este urmărirea noastră.Nu au griji, BANII ÎNAPOI dacă nu sunteți mulțumit cu produsul.Noi oferim 30 de zile de returnare serviciu.Utilizarea pâlnie pentru a umple Vasul la nu mai mult de 80% din capacitatea sa.Țineți Vas cu cioc și se stoarce pentru a expulza aerul, până când lichidul este în cioc.Este recomandat să demontați și aruncați garniturile de la capace, și răsuciți capace de cat de strans posibil, pentru a evita scurgerile.Nu Umple Cu Băuturi Carbogazoase.Băutura noastră Pungi sunt, de asemenea, perfect pentru a lua orice non-carbogazoase băuturi la Concerte, Stadioane, Baruri, Sticlă fără Plaje, Petreceri la Piscină, Camping, etc. Se Strecoare Balonul Detalii.Adus băutură Balon capacitate : 8 oz 16 oz 32 oz trei dimensiuni diferite pentru tine de a utiliza pentru diferite situation Sneak Balon material : grad de Alimente BPA gratuit PE plastic Sneak băutură Balon de Ambalare : 6 buc/ pachet sau 9pcs/pachet sau 12buc/pachet.INSTRUCȚIUNI : .Se spală vasul cu apă și săpun, clătiți bine, se umfla balonul cu un puf de aer, rândul său, cu susul în jos cu capacul și lăsați să se usuce.(Se spală înainte de a utiliza) Utilizarea pâlnie pentru a umple Vasul la nu mai mult de 80% din capacity Hold Vas cu cioc și se stoarce pentru a expulza aerul, până când lichidul este în spout It este recomandat să demontați și aruncați garniturile de la capace, și răsuciți capace de cat de strans posibil, pentru a evita leakage Do Nu se Umple Cu Băuturi Carbogazoase.

Despre produs

Alegerea clientului