• Novato
Lovitură De Înaltă Presiune Bideu Pulverizator Duș Din Oțel Inoxidabil Pistol De Pulverizare Cu Apă De Admisie Negru Set Complet Pistoale De Pulverizare (Tip A)

Lovitură De Înaltă Presiune Bideu Pulverizator Duș Din Oțel Inoxidabil Pistol De Pulverizare Cu Apă De Admisie Negru Set Complet

Rating 
RON 51.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

➤Acest Handheld Bideu Pulverizator Are 2 Moduri de Presiune, Jet Spray si Spray Moale Moduri.Controlul Presiunii Apei pentru un Blând și Aprofundată Curat. ➤Acest Bideu Pulverizator Foarte Convenabil pentru Toate Tipurile de Activitățile de Spălare.A Vă ajuta să Reduce Utilizarea de Hârtie Igienică. ➤O Mare de Curățare Bideu Pulverizator Kit pentru Întreaga Familie, Puteți Folosi ca un Toaletă Pulverizator pentru Scutece Pânză, Shattaf Musulman sau Duș Igienă Personală Dispozitiv Chiar și pentru Spălat pentru animale de Companie.Special Pentru cei cu Mobilitate Limitată din Cauza intervenției Chirurgicale, Artrita, Postpartum sau Leziuni, Ideal pentru Adulți. ➤Inoxidabil De Înaltă Calitate Din Oțel Inoxidabil Material.Mână a avut Loc Bideu Pulverizator Se face ofaa Alamă.Care Este Complet Anti-Rugina, Creșterea Durabilitate Și Rezistență La Oxidare Și Coroziune. ➤ Dublă Explozie-Dovada Furtun de Armare pentru a Evita Scurgeri de Apă.Toaletă, Bideu Pulverizator Interne Furtunul de Înaltă Densitate Țesute Furtun de Nailon, Externe Furtunul Este Fabricat Din Flexibil din Oțel Inoxidabil Bobina, Cele Două Sunt Fixate Puternic pentru a Crește Flexibilitatea și de a Preveni Explozie de Scurgere.De Auto-Curatare.

Despre produs

Alegerea clientului