• Novato
Ochi de pivotare Șurubul de Ajustare Cârlig din Oțel Inoxidabil Ochi Fixați Cârligele, Grele Clipuri de Primăvară pentru Breloc, Frânghie, Pol de Pavilion, Alimentator de Pasăre, Caine Lesa, Scufundări acvatice, Plante agățătoare, Barca și Mai mult, 4 Pachete (M6/2#)

Ochi de pivotare Șurubul de Ajustare Cârlig din Oțel Inoxidabil Ochi Fixați Cârligele, Grele Clipuri de Primăvară pentru Breloc,

Rating 
RON 35.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔ Durabil și Robust : de Înaltă calitate din oțel inoxidabil 304, anti-rugină și coroziune. ✔ Grele Șurubul de Ajustare : sarcină maximă 200lbs.Vă rugăm să nu depășească sarcina maximă de siguranță. ✔ 360 de Grade Rotire Rotație : Acest ochi de pivotare snap hook se poate roti 360 de grade, astfel încât să puteți adapta la orice unghi doriți. ✔ Ușor pentru a instala : Simplu de manevrat, doar apăsați pentru a deschide și auto-închis după eliberare, convenabil pentru utilizarea de zi cu zi. ✔ Mai multe Aplicații : Ideal pentru lanțuri, cabluri, pol de pavilion, alimentator de pasăre, caine lesa, scuba diving, umbra naviga, leagan, hamac, agățat plante, barca, camping, drumetii, tachelaj și alte interior si exterior.

Despre produs

Alegerea clientului