• Novato
PALLTORO 2 Cablu RCA, [ Hi-Fi, Dublu Ecranat ] 2RCA tata-tata RCA Audio Stereo Cablu Subwoofer pentru Home Theater, HDTV, Amplificatoare, Sisteme Hi-Fi, Difuzoare (3m/9.8 ft)

PALLTORO 2 Cablu RCA, [ Hi-Fi, Dublu Ecranat ] 2RCA tata-tata RCA Audio Stereo Cablu Subwoofer pentru Home Theater, HDTV,

Rating 
RON 79.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[ Premium RCA Cablu Audio ] PALLTORO cablu RCA caracteristici rezistent la coroziune 24 K placate cu aur conectori, coroziune și pentru a asigura o conexiune premium pentru cel mai bun semnal posibil transfer. [ Dublu Ecranat și Flexibil ] de Cupru împletite de protectie si folie de aluminiu protectie oferi cablu reduce considerabil nedorite EMI/RFI interferențe, ecologic și extrem de elastic din PVC face această linie mai flexibil. [ Cupru fără oxigen Core ] cupru fără Oxigen oferă putere și eficiență maximă de transmisie a semnalului pentru o clar, experienta audio de neegalat. [ Compatibilitate universală ] audio Profesionale de calitate, cablu RCA pentru premium stânga/dreapta semnal audio de transfer de la dumneavoastră acasă stereo, receptor audio, DVD sau Bluray player. [ Ceea ce Ai ] 2*PALLTORO cabluri rca.Prietenos suport în garanție fără costuri suplimentare.Rapid și ușor de a ajunge la serviciul clienți pentru a rezolva problemele în termen de 24 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului