• Novato
Mini Pompă de Bicicletă se Potrivește Presta și Schrader, 100 PSI Pompa de Aer pentru Biciclete/ Bile/ Inel de Înot/ Pat Gonflabil, în condiții de Siguranță Pompă de Bicicletă Portabil Include Kit de Montare și Gonflabile Ac Set.

Mini Pompă de Bicicletă se Potrivește Presta și Schrader, 100 PSI Pompa de Aer pentru Biciclete/ Bile/ Inel de Înot/ Pat Gonflabil,

Rating 
RON 21.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

INTELIGENT SISTEM de VALVE : mini pompă de bicicletă poate fi foarte potrivit pentru Presta și Schrader supape.Nici o schimbare supape necesare, strâns cu Schrader și Presta supape fără scurgere de aer.DURABIL si USOR : bicicleta Noastră anvelope pompei este fabricat de înaltă calitate din aliaj de + material ABS durabil, piese de înaltă precizie.Nici o vopsea de separare, nu ruginește.Acesta este de 7 centimetri lungime și o greutate de numai 3,5 uncii, care este mult mai convenabil de a transporta.INFLAȚIE RAPIDĂ : în Comparație cu convenționale de biciclete anvelope, pompa de înaltă presiune al nostru portabil pompă de bicicletă până la 100 PSI.Puteți scurte jumătate din timp pentru a umfla biciclete sau de sport mingi de mult de ușor trăgând și împingând aerul maneta.APLICAREA pe scară LARGĂ : pompa De bicicletă este potrivit pentru munte, drum, BMX, biciclete MTB, biciclete electrice, biciclete pentru Copii, etc. Vine cu mingea ac umfla, Se potrivesc, de asemenea, pentru fotbal, baschet, volei, minge de fotbal si alte bile.ACCESORIILE INCLUD : ① Gonflabile ac, poate umfla mingi de sport cum ar fi baschet, rugby, fotbal, înot inel, pat gonflabil, etc. ② De Fixare curele și parantezele sunt folosite pentru a repara portabil, pompa de aer de pe bicicleta.BUNURI DE ÎNALTĂ CALITATE, MODELE ORIGINALE.Multi-funcția de biciclete mini pumps Bicycle pompa este un instrument indispensabil pentru iubitorii de echitatie.Mini pompa este o modalitate buna de aer anvelope.Convenabil pentru a Transporta : -lungimea este de 7 inci și cântărește doar 3,5 grame - Poate fi atașat la cadru de bicicletă Montat într-un costum de echitatie înapoi geanta sau o backpack Clever Sistem de Valve : Potrivit pentru Presta și Schrader valve Fast inflației : de Înaltă presiune volum (maxim 100 psi), pot fi umflate rapid pentru biciclete.O varietate de utilizări : - Potrivit pentru munte, autostrăzi, biciclete de munte, biciclete electrice, copilul biciclete - Folosit pentru fotbal, fotbal, volei, baschet, inel de înot, gonflabile jucării pentru copii, balloons Instructions : Pasul 1. Deșurubați pompa capac de praf.Pasul 2. Introduceți pompa în supapă.Pasul 3. Blocare cheia de aer nu s-ar scurge.Pasul 4. Trage pompa de mâner în sus și în jos pentru a umfla.Step5. Finisaj inflației, trage în jos dispozitivul de blocare cheie.Pasul6. Demontați pompa și strângeți roata.(Vă rugăm să consultați imaginea înainte de umflarea PRESTA și SCHRADER supapa)specification Valve : Presta & Scharder Maximum PSI : 100 PSIMaterial : exterior plastic ABS, interior de înaltă calitate alloy Colour : Black Length : 7 inch Weight : 3.5 oz Packaging including1 * Mini biciclete pump1 * fix belt1 * montare bracket1 * sferice gonflabile needle2 * fix screw2* baloane, înot și inele gonflabile needles QUALITY ASIGURARE : Avem produse de calitate și sunt responsabile pentru calitatea produsului.Dacă există orice probleme de post-vânzare, noi oferim returnare și schimb de garantare.

Despre produs

Alegerea clientului