• Novato
Ablus 128 Buzunare Mini Album Foto pentru Fujifilm Instax Mini aparat de Fotografiat, Polaroid Snap, Z2300, SocialMatic Camere Instant & Zip Instant Printer (Magie Roz)

Ablus 128 Buzunare Mini Album Foto pentru Fujifilm Instax Mini aparat de Fotografiat, Polaroid Snap, Z2300, SocialMatic Camere

Rating 
RON 25.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

❤DESIGN PENTRU : Compatibil cu fotografii realizate cu Fujifilm Instax Mini 11 9 8+ 8 90 70 26 25 7s ' 50 Camera, Instax Share SP-2 / SP-1 Imprimantă, Polaroid Snap / Snap Touch / PIC-300 de Camera / ZIP Imprimantă Kodak Mini SHOT / Printomatic Camera / Mini / Mini 2 HD Printer, Prynt Imprimantă de Buzunar, cărți de credit, cărți de vizită și așa mai departe. ❤CAPACITATE MARE : Țineți 128 de filme în total.Acest album conține 16 pagini individuale cu 4 insertii pe partea [8 fotografii pe pagină], deschis ca o carte pentru o vizualizare ușoară.Mare pentru salvarea și afișarea fotografiilor. ❤PROTECȚIE completă : coperta albumului foto este foarte puternic și nu este ușor să se rupă.Acest album adoptă PVC particula miez interior, iar transparența este de până la 99%.Se restabilește adevărata culoare a fotografiei. ❤MULTIPLE UTILIZĂRI : Lumină și moale album foto, puteți să-l purta cu tine, arată cele mai bune dvs. instant filme sau ca un decor în casa ta, potrivit pentru nunti, botezuri, logodne, majorate, fotografii cu copii, etc. Este, de asemenea, un cadou la alegere. ❤FRUMOASA, design Modern și simplu, design practic și măiestrie rafinat combină practic cu moda.

Despre produs

Alegerea clientului