• Novato
RuiLing 20-Pack 30mm Cauciuc PC Caz, Ventilator de Montare Pin Absorbție de Șoc de Reducere a Zgomotului de Silicon Caz de Calculator Fan Vibrații Reducerea Componente Șuruburi Negru

RuiLing 20-Pack 30mm Cauciuc PC Caz, Ventilator de Montare Pin Absorbție de Șoc de Reducere a Zgomotului de Silicon Caz de

Rating 
RON 9.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Pachet : 20buc PC Caz Fan Șuruburi de Fixare.Culoare : Negru, Lungime : 30mm, Diametru Max : 11mm.Utilizare : Poate fi folosit pentru a încetini vibrații generate în funcționarea ventilatorului, izola rezonanță de carcasa PC-ului, și de a reduce nivelul general de zgomot.Material : de înaltă calitate inghetata cauciuc siliconic material, adoptarea rezistență la îmbătrânire proces pentru a asigura pe termen lung durata de viață la temperatură înaltă.Rapid și ușor de instalat.Cele mai populare ventilator tip montare pentru diferite calculator de brand, de tip universal design pentru a se potrivi cel mai deschide PC cazuri ventilator dimensiuni.Caracteristici : elasticitate Buna, mai mari de deformare, îmbătrânire, rezistent și de bună absorbția vibrațiilor.Dimensiune : 30mm.

Despre produs

Tip:
PC Caz Fan Anti Vibrații Șuruburi
Material:
Cauciuc Siliconic
Culoare:
Negru
Lungime:
30mm
Diametru Max:
11mm
Caracteristici:
Material:
Fabricat din înaltă calitate inghetata cauciuc siliconic material, adoptarea rezistență la îmbătrânire proces pentru a asigura pe termen lung durata de viață la temperatură înaltă.
Utilizare:
Poate fi folosit pentru a încetini vibrații generate în funcționare a ventilatorului, izola rezonanță de carcasa PC-ului, și de a reduce nivelul general de zgomot.
AVANTAJ:
elasticitate buna, mai mari de deviere, rezistent la imbatranire si bun absorbția vibrațiilor.
Cele mai populare ventilator tip montare pentru diferite calculator de brand, este o altă soluție pentru a reduce și mai mult nivelul general de zgomot și vibrații ale sistemului, în plus față de silent fan. :
Universal tip de design pentru a se potrivi cel mai deschide PC cazuri ventilator dimensiuni, rapid și ușor de instalat. :
Veți primi:
20x PC Caz, Ventilator de Montare Ace :

Alegerea clientului