• Novato
Extern de CD-DVD Drive USB C, USB 3.0, Slot de Tip C Arzător Portabil Slim DVD CD RAM Scriitor Cititor pentru iMac Notebook Laptop Desktop Suport Mac os Win 7, Win8 Win10 (Argintiu)

Extern de CD-DVD Drive USB C, USB 3.0, Slot de Tip C Arzător Portabil Slim DVD CD RAM Scriitor Cititor pentru iMac Notebook

Rating 
RON 99.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult.Va vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs.În unele cazuri, vom înlocui sau repara. 【PLUG ȘI să se JOACE】Alimentat de la portul USB,Nu program driver sau de alimentare suplimentară necesară. ※NOTĂ : Blank CD-ul nu este formatat, vă rugăm să descărcați un software și termina setarea înainte de ardere.※Nu poate fi folosit pentru tablete ipad,Nu este disponibil pe i OS.acesta poate fi folosit pentru laptop-uri, desktop-uri.※. 【Brand nou】 ,Mini portabil, plug and play.Nu aveți nevoie să instalați software-ul pentru a seta pentru șofer.Acesta dispune de puternic de corectare a erorilor capacitatea, anti-șoc și tehnologie de reducere a zgomotului, consum redus de energie, și alimentat de la portul USB-C, nu adaptor extern este necesar.Nu este necesar.Plug and play. 【Ultra-subțire design】Acest DVD este ultra-subțire, ușor, portabil și durabil.Design elegant extern DVD/CD-disk pentru laptop/MAC încorporat cablu de design, realizate de șoc-dovada, cu zgomot redus, anti-interferențe și de înaltă durabilitate material de aliaj de aluminiu. 【Pe scară largă compatibil】extern de CD-DVD-ul este compatibil cu windows xp / 2003 / Wind8 / Vista, 7, Linux, potrivit pentru mac OS laptop-uri / Mac / Mac Book Air Pro / i Mac PC / desktop computere, acest externe, DVD player nu este potrivit pentru Masina/TV/Proiector/sistemul de OPERARE Chrome/Tablet PC/Smartphone/Microsoft.Trebuie să vă asigurați că aveți disk driver și corectă media player de pe computer.Special pentru Windows 10 si Catalina sisteme, ele nu au un default player instalat. 【Serviciul nostru】 Noi oferim un 45-zi rambursare completă și la 1 an garanție de calitate.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.Am promisiunea de a rezolva problema în termen de 24 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului