• Novato
RETTBERG Teal Ceainic pentru Aragaz, Fluierând Ceainice de Ceai si Ceainice cu Anti-Fierbinte Mâner de Silicon 2.64 Litru (Roșu)

RETTBERG Teal Ceainic pentru Aragaz, Fluierând Ceainice de Ceai si Ceainice cu Anti-Fierbinte Mâner de Silicon 2.64 Litru

Rating 
RON 69.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

☕【ALIMENTARE MATERIAL de CALITATE】RETTBERG ceai, ceainice sunt realizate din produse alimentare-calitate 18/8 din oțel inoxidabil, care este rugina și dent rezistent, dureaza pentru o lungă perioadă de timp. ☕【MÂNER ERGONOMIC】Ceainice pentru aragaz ține ergonomic mâner de silicon, usor de prindere și în condiții de siguranță, făcându-l mai ușor să se toarnă apă cu o singură mână. ☕【ACOPERIRE de ÎNALTĂ TEMPERATURĂ】corpul din oțel inoxidabil fluierat ceainic are o mare rezistenta la temperatura de acoperire, încercați să utilizați un mic foc să ardă la fundul ceainic, astfel încât să nu deteriora stratul. ☕【Se APLICĂ DIVERSE STOVETOPS】Cinci straturi de încălzire de jos pentru îmbunătățirea fierbere eficiență.La RETTBERG ceainice de ceai potrivit pentru orice sursă de căldură, inclusiv gaz, electric, inductie, halogen, si radiant sobe. ☕【30 de ZILE GARANȚIE de BANI ÎNAPOI & GARANȚIE pe VIAȚĂ】– RETTBERG ceainice de ceai 100% Satisfacție Garantată.Vă rugăm doar să ne anunțați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în termen de 30 de zile, și vom avea grijă de tine.Nu ai nici un risc de a încerca.

Despre produs

Alegerea clientului