• Novato
Yosoo DIY Cuarț Ceasuri de Perete Mișcarea Pendulului Mecanism Bell Mâinile Piese de Reparații,Suspendate Swing Home Office Kit de Înlocuire(Fără Ceas de Mână)

Yosoo DIY Cuarț Ceasuri de Perete Mișcarea Pendulului Mecanism Bell Mâinile Piese de Reparații,Suspendate Swing Home Office

Rating 
RON 186.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【CEAS PRECIS MIȘCAREA】Precizie și precis ceas mișcare, zgomot redus, sari tradițional al doilea stil. 【BUN Înlocuitor Parte】Bun pentru repararea, înlocuirea sau de a face un ceas.Bună piesă de schimb pentru casa ta, cameră de zi ceas. 【De MATERIAL PLASTIC de înalta CALITATE】ceas de perete piesă de schimb este adoptat în principal material plastic ABS, rezistent și durabil de a utiliza.Compact și rafinat, structura, manopera bun. 【REPLACEBLE BATERIE】Putere de 1-AA baterie înlocuibilă.Aplicabile pentru eco-cusatura,broderie,ambarcațiunile de ceas,fara rama trage ceas,etc. 【UȘOR DE instalat】Circulație potrivit pentru 1 - 4 mm( 1/25 -5/32 inch ) grosime panou ceas.Instalarea a fost ușor și în timp ce am avut unele probleme cu ceasul la mâna lungime, acesta a fost remediată cu ușurință.Ai putea ne-au contactat.Ai fost capabil de a revigora un ceas care altfel ar fi aruncate.Cu un pic de răbdare, totul a ieșit bine.Acest lucru de Înaltă calitate, mișcarea este atât de practic pentru fiecare familie!.Se păstrează timp de precizie și a scăzut de zgomot.Elegant cuarț sari de-al doilea ceas de circulație este mare pentru oamenii care au un ceas vechi și-ar dori să aibă vechi de circulație înlocuit.Condiții : 100% De Brand Nou.Material principal : Plastic ABS.Tip : Cuarț Ceas De Perete Circulație.Baterie : 1 buc Baterie AA (nu sunt incluse).Lungime Ax : Aprox. 13mm / 0.51 inch.Pachetul Greutate : 44g.Vă rugăm să nu strângeți șuruburile prea mult.Pentru a asigura mișcarea de ceas normal de lucru, greutatea de auto-de potrivire pandantiv poate nu peste 100g. 3 mâini ceas ar trebui paralel și nu freca altele pentru a evita consumul de energie electrică.Acest lucru de Înaltă calitate, mișcarea este atât de practic pentru fiecare familie!Se păstrează timp de precizie și a scăzut de zgomot.Elegant cuarț sari de-al doilea ceas de circulație este mare pentru oamenii care au un ceas vechi și-ar dori să aibă vechi de circulație înlocuit.

Despre produs

Alegerea clientului