• Novato
Mini Electric Ceramică, Mașină 1500RPM Mici de Ceramică Mașină, Viteza Reglabila Lut Formarea Machine,2.5 Inch Electric Roată de Olărit Aparatul cu Tava pentru DIY Lucrare de Ceramica Lut Art Craft (Roșu)

Mini Electric Ceramică, Mașină 1500RPM Mici de Ceramică Mașină, Viteza Reglabila Lut Formarea Machine,2.5 Inch Electric Roată

Rating 
RON 28.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE : mini ceramica aparatul folosește un de înaltă calitate, placă turnantă, care nu este ușor de rugină și are o viteză stabilă, ceea ce face mai ușor pentru operator de a lucra.Corpul principal este pictat, cu o structură compactă și noroi de fixare efect.UȘOR DE TRANSPORTAT : o combinație de artă și de dimensiuni mini. 300g fuselaj, dimensiune : 8.6*8.6 cm, diametrul rolei : 6cm/2.36 inch,cu role grosime : 0,7 cm/0.3 cm.Ea ocupă o suprafață mică, este ușor de operat și ușor de transportat.MOTOR PUTERNIC t rotește prea rapid și lent la o viteză mai mică. 3.Când modelarea, poți să te relaxezi un pic mai groase și subțiri-l încet. 4.Utilizarea de lut instrumente pentru a ajuta turnare, mai puțin apa.

Despre produs

Alegerea clientului