• Novato
Easylee 5 'x8' BARBECUE Foișor în aer liber cameră Dublă Niveluri Cort Baldachin, cu LED-uri, Rezistente la UV si rezistent la apa Material (Kaki)

Easylee 5 'x8' BARBECUE Foișor în aer liber cameră Dublă Niveluri Cort Baldachin, cu LED-uri, Rezistente la UV si rezistent

Rating 
RON 187.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Dublu Acoperiș Ventilat】gratar foisor baldachin este conceput cu dublu acoperiș ventilat .Se poate păstra fluxul de aer în mod corespunzător și oferă, de asemenea, de fum de ventilație.și, de asemenea, pot face gratar foisor mai eficiente în rezistenta aerului si rezistenta la UV. 【Material rezistent】gratar foisor baldachin folosit de înaltă calitate acoperit cu pulbere cadru de oțel rezistă la apă, rugină și coroziune.Foișor tent tesatura folosit de durabil, cu protecție UV material, te protejează de soare și ploaie ușoară. 【Optimă Accesorii】Include 2 rafturi pe ambele părți oferi spațiu pentru plasarea cutleries sau grill accesorii raft are cinci orientate spre exterior cârlige pe care poți să-ți mâncare.Bonusul de lumină LED este un mare ajutor în întuneric.Vă puteți bucura de gătit în aer liber timp în acest Gratar Foisor cu prietenii și familiile voastre!. 【Spațiu mare】8' x 5' amprenta oferă suficient spațiu pentru a găzdui cele mai multe gratare.Și întregul cort gazebo este suficient de mare pentru a găzdui aproximativ 2-3 popoare.Alegere ideală pentru GRĂTAR. 【CADOU GRATUIT】Dau DOUĂ adsorbabilă lumina LED-uri.Culoare : Kaki | Dimensiune : Straight8x5.

Despre produs

Alegerea clientului