• Novato
Bucatarie Clește, U-Gust 7/9/12 cm Clește de Gătit, cu 600ºF Înaltă Rezistente la Căldură Non-Stick Silicon Sfaturi, 18/8 Maner din Otel Inoxidabil, pentru Alimente Gratar, Salata, GRATAR, Prajit, Servire, Pachet de 3(Negru)

Bucatarie Clește, U-Gust 7/9/12 cm Clește de Gătit, cu 600ºF Înaltă Rezistente la Căldură Non-Stick Silicon Sfaturi, 18/8

Rating 
RON 61.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[Nu doar a face aceasta, avem upgrade!] Suntem un profesionist ustensile de bucătărie producător care s-au axat pe experiența clienților.În scopul de a oferi o mai bună și eco-friendly, ustensile de bucătărie, U-Gust colectează de recenzii ale clienților de toate produsele similare de pe .Și apoi upgrade-ul produselor pe baza datelor de evaluare proastă, cu scopul de a oferi clientilor cu mai perfectă de produse de bucătărie. [18/8 din oțel Inoxidabil manere & BPA gratuit silicon] 7.89% comentarii au primit elemente cu săraci material și de manoperă.Astfel, am modernizat materialul să 18/8 otel inoxidabil si silicon premium.Nu este nevoie să vă faceți griji despre orice miros puternic, riscul de rugina, culoare decolorare, deformare sau orice alte probleme cum ar fi aschiere off.Cu manopera rafinat, silicon parte este secretizata pe (nu va cădea în afară cu ușurință) și buna margine grosime trebuie să evite producerea oricărui prejudiciu de mână. [Ușor și ergonomic, mecanism de blocare] poate Ați observat că multe clește este prea rigid pentru a deschide și închide, și apucând este atât de slab încât mâncarea întotdeauna aluneca. 38.75% recenzii am problema asta cu clește lor.Prin urmare, ne-am îmbunătățit sistemul de blocare : bun tensiune pe arc și robust de spin pentru a ține împreună.Pur și simplu țineți deschis clește închis, trageți de tab-ul pentru a bloca-le închise și împingeți clapeta în a re-deschis pentru hapsân alimente. [Rezistentă la căldură silicon sfaturi fără a se topi & miros] cu siguranta nu vrei clește cu metal sfaturi pentru a te scarpini tigăi sau clește cu inferior sfaturi silicon care se topesc ușor, ca 24.76% recenzii.U-Gust actualizat la material la BPA FREE premium silicon - același material ca și copilul mamelonului, care este mult mai durabil și mai rezistent la căldură (până la 600°F) decât cea de bază.Nu mai zgârietură pe tigaile de teflon si nu de cauciuc partea de căpușă se topi cu căldura din nou!. [Masina de spalat vase în condiții de siguranță și ușor pentru a stoca] Mancarea nu se va lipi de tong, astfel încât să puteți utiliza un rapid ștergeți și clătiți-l cu apă fierbinte cu săpun sau doar arunca-le în mașina de spălat vase.Ele pot fi închise și depozitate în sertarul de la bucătărie sau atârnat pe perete cu inel pentru acces ușor. 28.6% recenzii place asta.Mai multe culori disponibile pentru a se potrivi dvs. de bucatarie.

Despre produs

Alegerea clientului