• Novato
DC-FRUMOASA 200 Pachet de Bambus Naturale Nod Frigarui, 6 Inch Bambus Răsucite End Cocktail Ponturi, Aperitiv Alege pentru Petrecerea de Gustări, Sandwich-uri de Club Alimente Deget de Grătar Trebuie să (6.0)

DC-FRUMOASA 200 Pachet de Bambus Naturale Nod Frigarui, 6 Inch Bambus Răsucite End Cocktail Ponturi, Aperitiv Alege pentru

Rating 
RON 33.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????Garanție de calitate - 200 pachet de bambus naturale buclă frigarui sunt realizate din bambus premium, mediu și biodegradabile, sigure și sănătoase, nu există nici un miros ciudat, cu excepția original bambus miros. ????Decor minunat - bambus nod ponturi poate face gratar si aperitiv atractiv, un aspect unic și design face strecura drăguț și delicat, fiecare oaspete laudă pasionat de tratament și pregătire. ????Grijuliu design - 4.1 inch lungime este convenabil să se string bucata de legume și masă pe băț, buclă de design este ușor să ridic degetul de mâncare.Parte corespunzătoare și se potrivesc cu ponturi, perfect răcoritoare. ????Aplicabile pe scară largă - de bambus cocktail alege este potrivit pentru diverse activități și petreceri, indiferent de casa, restaurant, hotel, produse de panificație, minunat pentru pregătirea desert, aperitive, sandwich-uri, se strecoară, gratar, kebab și diverse alimente deget. ????Partidul trebuie să-Și Necesități - 200 pachet frigarui de bambus poate fi pregătit pentru o mulțime strecoară.Perfect pentru grătar în aer liber și în interior acasă de partid, păstrați-l pentru o zi ploioasă, Fiecare partid și reuniune sunt necesare pentru a prețui și valoare, tu meriți mai mult.DC-FRUMOASĂ petrecere cocktail ponturi permite petrecerea ta de interesant și de neuitat.Premium material de bambus, diferite din plastic tradiționale scobitori, vă aduce cele mai bune aroma de produse alimentare și să depună eforturi pentru a proteja mediul, bambus petrecere frigarui, cea mai buna alegere pentru tine. 200 buc diverse bambus alimente ponturi, pachet de valoare pentru partid și activități, pentru mai multe părți și timp fericit.Cantitate mare și de înaltă calitate, 200 conta bambus cocktail frigarui si alimente deget titular, doar bucurați-vă de mâncare și o zi bună.Bambus cocktail alege este potrivit pentru diferite ocazii, cum ar fi acasă, petrecere, cina companiei, picnic, ceremonia de deschidere, etc. Este perfect pentru orice petrecere.

Despre produs

Alegerea clientului