• Novato
GinzaTravel Depozitare Încuietori TSA Aprobat 3 Cifre Depozitare Cablu Încuietori, Ușor și Puternic Încuietori,Mic Combinație Lacăt Ideal pentru Călătorie (de Culoare Negru, 1 BUC O)

GinzaTravel Depozitare Încuietori TSA Aprobat 3 Cifre Depozitare Cablu Încuietori, Ușor și Puternic Încuietori,Mic Combinație

Rating 
RON 19.94

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Cele MAI DURABILE TSA RECUNOSCUT ȘI ACCEPTAT de BLOCARE】Vom folosi un aliaj solid de blocare a corpului, strâns împletite și blindate cablu de oțel, oțel călit, cablu de blocare end și patentat mecanismul intern, toate pot rezista o astfel de povară grea, anti-toamna, anti-uzura, anti-distructive, pot garanta că bagajele Dumneavoastră este suficient de sigur;. 【UȘOR PENTRU a SETA 3 CIFRE COMBINAȚIE】Nostru încuietori combinație, au un ușor de utilizat mecanism de pârghie pentru a seta o combinație.Pur și simplu setați încuietori la valorile implicite din fabrică combinație de 0-0-0, întoarceți maneta cu un pix și introduceți datele dumneavoastră de combinație.Această combinație poate fi, de asemenea, schimbat ori de câte ori doriți.Nu vă faceți griji despre accidental modificarea setărilor de blocare a greșit combinație sau o combinație a fi schimbat în timpul manipulării brutale. 【Greutate și dimensiuni】Dimensiuni Produs de : 6.1 x 3.7 x 0,1 cm,Element Greutate : 4.8 grame;ușor, ușor de transportat, și nu afectează greutatea cărucior de caz și rucsac;. 【SECURITATE CU FLEXIBILITATEA UNUI CABLU de BLOCARE】Cablu încuietori pot descurca in situatii normale de blocare cătușele pur și simplu nu pot.Noastre de blocare cablu este destul de subtire firul prin toate standard de dimensiuni fermoare și greu de caz de blocare gauri dar suficient de puternic pentru a proteja bunurile dumneavoastră.La o lungime de 4 la un capăt la altul și o buclă internă lungime de 1,5 în când blocat, cablu oferă flexibilitatea de a asigura aproape orice geanta de voiaj, greu de caz, caz arma, etc. pe piață. 【DOI ANI de GARANȚIE】nu Există nici un motiv de a returna bunurile, atâta timp cât nu-ți place, întoarce gratuit; produse originale, de mare brand de protecție, demn de încredere;Sprijinit de 2 ani de Garanție în întreaga lume. 100% satisfacție oferit de Ginza bagaje de Călătorie.Simțiți-vă liber să ne contactați pentru orice probleme în achiziționarea.Culoare : Negru culoare | Dimensiune : 1 BUC A.

Despre produs

Alegerea clientului