• Novato
THIRARD 6 Pack Aluminiu Combinație de Blocare ,3 Cifre Resetabile Combinație Lacăt pentru Școală Dulap, Sport Dulap, Gard, Scule, Vestiar, Caz, Depozitare(Negru)

THIRARD 6 Pack Aluminiu Combinație de Blocare ,3 Cifre Resetabile Combinație Lacăt pentru Școală Dulap, Sport Dulap, Gard,

Rating 
RON 47.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Combo de blocare este construit cu o înaltă rezistență din aluminiu, corpul de blocare, Ușor pad lock face o alternativa ideala la produse din aliaj de zinc.Prestabilite de trei cifre combinație de blocare pentru dulap și acces fără cheie confort;luminoase de culoare pentru identificare ușoară.Piscină interioară și în aer liber lacăt este cel mai bine folosit ca un dulap de la școală blocare și sală de gimnastică de blocare, care oferă protecție și securitate de la furt. 1-1/4. (30 mm) lățime corp de blocare; 1/5 în. (5 mm) cu diametrul de suspendare cu 1 în. (26 mm) lungime, 1/2 in. (12 mm) lățime.Șase combinație încuietori pot reseta și selectați propria combinație personalizată, și fiecare sistem de blocare mic au o Instrucțiune clară.Dimensiune : 30 mm | Culoare : NEGRU*6.

Despre produs

Alegerea clientului