• Novato
Quictent de Confidențialitate 10x15 ft Ez Pop up Cort Baldachin Închise în aer liber Instant Adăpost Partidul Cort Eveniment Foișor cu pereți Laterali și Plasă de Windows rezistent la apa (Bej)

Quictent de Confidențialitate 10x15 ft Ez Pop up Cort Baldachin Închise în aer liber Instant Adăpost Partidul Cort Eveniment

Rating 
RON 197.90

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[ PLASĂ de WINDOWS ] : asus ez sus baldachin caracteristici cu două ochiuri de ferestre pe două laturi, care permite suficient debit de aer precum și proteja de tantari.Este, de asemenea, cu roll-up cu fermoar cortina pentru intimitate. [ PIRAMIDA DESIGN ACOPERIȘ ] : 9.2 metri Înălțime, oferă mai mult spațiu, mai puțin de presiune. [ Rezistent la apa / 8.9 / 9.2 Înălțime la Partea de : 6.9 / 6.6 / 6.3. Roți Geanta de transport : 61*13*10.2 în.La Quictent pop-up baldachin cu pereți laterali oferă un loc perfect pentru prieteni și familie adunare.De 10x15 cort baldachin extinde spațiul de locuit de la interior la exterior, creând în același timp un confort și spațiu primitor pentru familia ta.La cort baldachin adaugă protecție de la soare și ploaie, în timp ce permițându-vă să se bucure de aer curat și frumusețea naturii.La cort baldachin părți pot fi îndepărtate cu ușurință și a adăugat ca ai nevoie de ele.Doi pereți laterali au o fereastră cu ochiuri, perfect funcțional pentru păstrarea bug-uri în timp ce încă oferind fluxul de aer și de lumină.La cort baldachin textil este facut din 420 denier oxford cu strat de argint, care vă menține rece și uscat sub ea.Reglabil picior și ușor aluneca cadru să ai poziție închisă cort baldachin la înălțimea corespunzătoare.Acest portabil cort baldachin cu flancuri este ideal pentru relaxare, de luat masa și relaxându-vă cu prietenii și familia.Pachetul Include : De. 1x pop-up Baldachin Cadru. 1x pop-up bolta de Sus. 4x Laterali. 1x Geantă cu Roți. 8x Miza. 4x Guylines. 1x Manual.Umbra metri Patrati : 150 mp.ft.Vârf înălțime : 9.2 ft Walk în Înălțime : 6.9 ft Adjustable înălțimi : Inaltime la partea de Sus : 8.6 / 8.9 / 9.2 Înălțimea la Partea de : 6.9 / 6.6 / 6.3 Roți Geanta de transport : 61*13*10.2 în.

Despre produs

Alegerea clientului