• Novato
Zasekb Casual Rucsacuri De Mare Capacitate Sac De Școală Solidă De Culoare Sac De 15.Sezonul 3 episodul 11.4x5.1 inch Stil Simplu (Z - Carouri Verde)

Zasekb Casual Rucsacuri De Mare Capacitate Sac De Școală Solidă De Culoare Sac De 15.Sezonul 3 episodul 11.4x5.1 inch Stil

Rating 
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????Dimensiuni - 15.Sezonul 3 episodul 11.4x5.1 inch; tesatura de Nailon si se omogenizeaza cu fermoar. ????Multi-strat și Multi-funcție principală volum de buzunar, două buzunare laterale, unul frontal, buzunar cu fermoar.Există, de asemenea, un calculator compartiment si doua buzunare inside.Zip buzunare pe partea din spate. ????Morandi Potrivire de Culoare - culoarea este simplu și generos, cu un simț estetic de design.Nu contează ce fel de haine se potrivesc perfect. ????Confortabil - materiale de Înaltă calitate face sa te simti mai confortabil atunci când transportă.La sac gol se află în poziție verticală, iar ambalajul este de tip rigid.A confortabile si curea de umar ajustabila. ????Cumpara-ti un nou ghiozdan! - Școala este pe cale de a începe, pregătiți un nou ghiozdan pentru tine sau copilul tau.Este foarte potrivit pentru vacante de week-end, munca de birou, la cumpărături, drumeții și alte activități în aer liber.

Despre produs

Alegerea clientului