• Novato
Cosul de cumparaturi pentru a Acoperi Bumbac pentru Copii, Scaun Înalt de Acoperire, Reversibile, Mașină de spălat pentru copil, Copil, Băiat sau Fată Mare (Săgeată Gri Print)

Cosul de cumparaturi pentru a Acoperi Bumbac pentru Copii, Scaun Înalt de Acoperire, Reversibile, Mașină de spălat pentru

Rating 
RON 59.94

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. 100% bumbac suprafață pentru copilul atinge;.Reversable de Acoperirea a două părți;.Meci Walmart, Target, Costco, Sam coș;.Extra captusit ofera un mare confort;.Husă de telefon mobil 6.5", sticla curea, buzunar, etc;.X-Dimensiune Mare acoperire completă de cumpărături cărucioare și scaune înalte.Se fixează pe capacele laterale si arici pe picior gauri asigura o protecție suplimentară.Inclus ham de siguranță și sticla curea. 6.5 husă de Telefon ține copiii dumneavoastră entertaned. 2 bucle pentru atașarea favorate bunuri.Se potrivește cele mai multe cărucioare de cumpărături (chiar Costco și Țintă) și scaune înalte.Culoarea roz este perfect pentru fetita ta.Centura de siguranță menține o mica ta în siguranță.Rapid role într-un compact transporta husă pentru depozitare ușoară. 1 buzunar mic pentru gustări și elastic pentru sticla. 1 sticla curea pentru a preveni de la care se încadrează.Reversibila, o parte este din bumbac 100% , cealaltă parte este anti - alunecare.Supersoft tesatura si captuseala pentru confort.Mașină de spălat.

Despre produs

Alegerea clientului