• Novato
FunsLane Mini Animale de Pluș Umplute Ouă de Paști,Mici Animale Împăiate, Luminoase, pline de culoare Mare de Plastic Jucarii Set pentru Favoruri de Partid, Saci de Umplere Carnaval Premii Premiul Clasă Recompense(12 bucăți)

FunsLane Mini Animale de Pluș Umplute Ouă de Paști,Mici Animale Împăiate, Luminoase, pline de culoare Mare de Plastic Jucarii

Rating 
RON 53.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

???? 12 Ouă de Paști Preumplute cu 12 Diferite Mini Drăguț Animal de Pluș Vii cu Vii Culori Asortate.Ouă Măsură De 2,5 Inci. ????Acest Mini Animale de Pluș Set cu Culori Luminoase și Huggable Fețele sunt Sigur de a se Umple de Copii de Paști Petrecere Cu Zâmbete.Mai bine și mai Sănătos decât Umplut cu Bomboane. ????Mini Animale de Pluș de Înaltă Calitate, cu Cârpă moale.Foarte Confortabil la Atingere și Apuca.Excelente piese de decor pe geanta sau pe birou. ????Ouă de paști include verde, violet, albastru, galben, portocaliu, roz culori.Coajă de ou este suficient de Gros, făcut de Mare materiale de Calitate.De sus și de jos părți ale ouălor snap împreună. ????Perfect ca Ou de Paște materiale de Umplutură pentru Copii Easter Egg Hunt Eveniment, Ou de Paște Partid.De asemenea, o mare pentru Băieți și Fete pachețele, de Clasă Școală Recompense.Funs Lane 12 Pack Preumplută Ouă de Paști de Mini Animale de Pluș Jucarii, Oua Surpriza-Cadou pentru Copii de Paște Vânătoare, Coș de Paști Tipe de Umplutură, Tema Paste Favoruri de Partid.

Despre produs

Alegerea clientului