• Novato
12 Bucati Foto de Crăciun Ornament Rama foto din Lemn Ornament Mini Rotund Moș crăciun om de Zăpadă Elan Cadru de Imagine Ornamente pentru Pom de Crăciun Agățat de Familie Poză Suvenir Decor (2 Inch)

12 Bucati Foto de Crăciun Ornament Rama foto din Lemn Ornament Mini Rotund Moș crăciun om de Zăpadă Elan Cadru de Imagine

Rating 
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Mini dimensiune : dimensiunea rama foto din lemn ornament este de aprox. 4.53 x 3 x 0.31 cm/ 11.5 x 7.5 x 0.8 cm (L x W x H), zona de fotografie dimensiunea este de aprox. 2 x 2 inch și spate diametru exterior este de cca. 2 inch, acesta poate găzdui 2 cm în diametru, circulare fotografie și diametrul interior display de 1.6 inch foto (vă rugăm să verificați dacă dimensiunea îndeplinește nevoile tale pe primul loc).Element de crăciun rama decor : pachetul contine 12 bucati cadru de imagine Crăciun ornamente și este echipat cu 3 tipuri de elemente de Crăciun, inclusiv Moș Crăciun, om de zăpadă și elan modele, puteți pune prețioase fotografii de familie în rame foto frumoase pentru a adăuga o amintire de neuitat.Material durabil : aceste rama foto Crăciun ornamente sunt realizate din lemn de calitate material, cu margini netede, care are manopera amenzii și durabil caracteristică, poate fi aplicat pentru o lungă perioadă de timp, precum și non-toxic și în condiții de siguranță pentru familia ta, și luminoase de culoare nu este ușor să se estompeze.Convenabil să se aplice : nu are o gaură rotundă în rama foto Crăciun, puteți folosi frânghie să-l atârnă pe pomul de Crăciun, sau atarna pe perete și în alte locuri pentru a decora casa ta și de partid, crearea de cald și o atmosferă minunată.Aplicabile ocazii : aceste Xmas cadru de imagine ornamente sunt potrivite pentru Craciun petrecere de familie, decorare pom de Crăciun, sărbătoare și alte semnificative de Craciun poze de familie suvenir decoratiuni; de asemenea, Ele pot fi agățate pe ușă, ferestre, scari, șemineu și multe alte ocazii, la fel de frumos cadouri pentru prieteni și familie. 3 Stiluri de cadou frumos : Există 3 stiluri în acest pachet, care sunt Moș Crăciun, de Crăciun, de elan și de Crăciun om de zăpadă.Adorabil și design festiv adaugă culori vibrante pentru familia ta și este, de asemenea, un cadou comemorative pentru familia ta și prietenii, etc. Utilizarea pe scară largă : Fiecare Crăciun pandantiv vine cu o frânghie care puteți închide cu ușurință pe un pom de Crăciun, de perete sau în alte locuri pentru a decora casa ta, camera, de partid și așa mai departe.Pune-ți prețioase fotografii de familie în acest joc distractiv și drăguț foto rama ornament.Caietul de sarcini : Material : wood Product dimensiune : aprox. 4.53 x 3 x 0.31 cm/ 11.5 x 7.5 x 0.8 cm (L x W x H)zona de Fotografie dimensiune : aprox. 2 inch în diameter Inner diametru : aprox. 1.6 inch Color : așa cum se arată în pictures Package include : 4 x Elan rama foto Crăciun ornaments4 x Mos craciun rama foto ornaments4 x om de Zăpadă rama foto ornaments Note : Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi un pic diferite de cele din imagini.

Despre produs

Material:
Lemn
Dimensiune Produs:
aprox. 4.53 x 3 x 0.31 cm/ 11.5 x 7.5 x 0.8 cm (L x W x H)
Zona de fotografie dimensiune:
aprox. 2 inch în diametru
Diametru interior:
aprox. 1.6 inch
Culoare:
așa cum se arată în imagini
Pachetul include:
4 x Elan rama foto Crăciun ornamente :
4 x Mos craciun rama foto ornamente :
4 x om de Zăpadă rama foto ornamente :
Notă:
Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus. :
Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi un pic diferite de cele din imagini. :

Alegerea clientului