• Novato
Parul Tentă acoperire temporară gri & ascundă subțierea/zonele de chelie mare pentru barba și părul touch-up-uri. Apă, vreme, rezistent la sudoare. PLUS de Precizie Aplicator inclus pentru zone mai mici (de culoare Maro)

Parul Tentă acoperire temporară gri & ascundă subțierea/zonele de chelie mare pentru barba și părul touch-up-uri. Apă, vreme,

Rating 
RON 39.90

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Apă, Vreme, Rezistent la Sudoare - Pe parul uscat, ușor dab Tentă și se aplică ușor pe zonele dorite.Repetați după cum este necesar.Evita aplicarea.Pat usor excesul de Nuanță și de a evita inutile atinge ca tine ar fi cu orice alt produs, cum ar fi geluri sau uleiuri în părul tău.Pentru protecție SUPLIMENTARĂ împotriva pete sau decolorare, folosiți Tentă Setarea Spray.Rapid si Usor de aplicat - cu doar câteva lovituri, arata mai tanara si mai plin mai repede.Aspect Natural - Mai putina Sare, Mai mult Piper.Sampon e afară.Realizate cu Ingrediente Naturale - formula Noastra include Ceara de albine, ulei de Cocos si Vitamina E. NICI substanțe CHIMICE DURE, care arde sau irita pielea.Precizie Aplicator Inclus in fiecare cutie.Mare pentru zone mai mici, cum ar fi mustăți sau barbă line-up-uri.Bumbac puf aplicator scoate la partea de jos a containerului.Barba și Părul - pentru a Aplica această neuniform sau barbă gri, sau subțierea/ calvitie zone de pe partea de sus a capului pentru un tânăr, natural, plini.Culoare : Maro Inchis.

Despre produs

Alegerea clientului