• Novato
Agățat Organizator Pantofi pentru Dulapuri 10-Nivel Raft Agățat Dulap de Depozitare Organizator Accesorii economie de Spațiu Raft de Pantofi (1 Pachet, Alb)

Agățat Organizator Pantofi pentru Dulapuri 10-Nivel Raft Agățat Dulap de Depozitare Organizator Accesorii economie de Spațiu

Rating 
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【10-Raft Organizator Pantofi pentru Dulap】- este Format din 10 pliabil compartimente,suficient pentru 10 perechi de pantofi, cum ar fi adidași, apartamente, papuci și sandale, pantofi rack este un compact și îngust agățat de pantofi-sistem de stocare, care ocupă un spațiu minim, în timp ce eliminarea dezordine,cu ușurință spațiu de stocare de economisire;. 【Durabil profesional cusute,cusaturi intarite pentru o rezistență suplimentară și suport, asigura agățat organizator puterea și sprijinul său de greutate. 【Capacitatea portantă】- Dulap organizare vine cu 2 carlige de metal pentru standard bare de haine, fiecare compartiment este separat printr-o placă rigidă, și fiecare strat conține un solid gros bord, Fiecare unitate poate suporta aproximativ 3 kilograme de greutate. 【Multifuncțional de Utilizare】- haine organizer Ideal pentru încălțăminte, dar acestea sunt, de asemenea, o mare pentru alte accesorii și îmbrăcăminte;portmonee Magazin,metalice,șosete,șaluri,produse de curățenie,jucărie și echipament sportiv. 【Dimensiuni】- 5.5" Lățime x 11.5" Adâncime x 52" Înălțime; Fiecare Raft : 5.5" Lățime x 11.5" Adâncime x 5" Înălțime.Culoare : Alb | Dimensiune : 5.5" x 11.5" x 52" în.

Despre produs

Alegerea clientului