• Novato
SHUKAN Periuta de dinti Dezinfectant, Baie Periuta de dinti Suport Montat pe Perete cu Sterilizator UV Funcție, 1500mAh de Încărcare, Funcție de Distribuție, Periuta de dinti Organizator pentru Femei Copilul de Familie(Alb)

SHUKAN Periuta de dinti Dezinfectant, Baie Periuta de dinti Suport Montat pe Perete cu Sterilizator UV Funcție, 1500mAh de

Rating 
RON 43.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Când praful cap de periuta de dinti este deschis, dezinfecția va fi suspendat pentru a proteja ochii de la daune. ☞【PERIUTA de dinti ORGANIZATOR】 titularul periuta de dinti poate ține 4 periuțe de dinți la un moment dat.Periuta de dinti titularului are 4 periuta de dinti sloturi, astfel încât să puteți utiliza 4 periuțe de dinți pentru a curăța în același timp. Atașați titularul periuta de dinti pentru placa de montaj. rupe bandă dublu-adezivă.Este perfect titularul periuta de dinti pentru baie.44 Lb Curat rata : 99. ☞【De SIGURANȚĂ ȘI de ECONOMISIRE a ENERGIEI】periuta De dinti sterilizator montat pe perete este fabricat din material ABS.Această periuță de dinți titular obiceiul de uscat periuta de dinti, doar curat.Vă recomandăm că clienții au mai uscat periuțe de dinți înainte de a le pune în pentru a curăța.De ce nu folosesti SHUKAN periuta de dinti organizator?.☞【Efect de sterilizare 99. Fixați placa de montaj la perete și așteptați 24 de ore.Ea are o UBS portul de încărcare pentru a scăpa de mufa de încărcare. ☞【UȘOR DE instalat】 Par UV periuta de dinti sterilizator cu dublu-adeziv folie protectoare, fixați-l pe baie de sticla sau perete neted, vă rugăm să nu instalați titularul periuta de dinti pe dur sau perete umed, sau trece șurubul (nu sunt incluse) de Instalare.Atunci când porniți lumina în mod automat pentru a proteja ochii.Este, de asemenea, foarte convenabil atunci când doriți să mutați.În plus, acesta poate ajuta la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră dentare și de a oferi cel mai complet de protecție pentru tine și familia ta. 1*3 M clei de rezervă. Scoateți placa de montare și benzi. Ștergeți perete să-l păstrați uscat. 1* U-V titularul periuta de dinti (cu excepția periuta de dinti). Introduceți banda de testare în canelura de pe placa de montare.UV titularul periuta de dinti garanții că tu și copiii tăi au o periuta de dinti curata atunci când se spală pe dinți. 1* Culoare cutie ambalare cadou.Această periuță de dinți inteligentă cleaner este foarte este foarte convenabil pentru a satisface nevoile de multi-membru familii,Face baie mai curat și confortabil.57 In Weight : 0.

Despre produs

Alegerea clientului