• Novato
GKanMore 2 Pack Ușa din Față Cununa Cârlig Umeraș Metalic De 15 Inch Deasupra Ușii Cârlig pentru Crăciun și Partidul Decor, Haine Agățat, Prosoape, Coroane de flori, Saci (Alb)

GKanMore 2 Pack Ușa din Față Cununa Cârlig Umeraș Metalic De 15 Inch Deasupra Ușii Cârlig pentru Crăciun și Partidul Decor,

Rating 
RON 23.32

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Metal. ☞Material - usa cârlig umeraș este fabricat din metal ușor, material, Suprafață de acoperire, tratament anti-coroziune, anti-rugina, lungă perioadă de timp pentru a utiliza.Deține 10 kg pe carlig. ☞Mari Dimensiuni - 1.18 inch latime, 15 cm lungime ușa cârlig umeraș ceea ce este suficient pentru uși diferite. ☞Se potrivește Grosime Usa - unghi Drept cârlig 1.97 inch latime, arc cârlig 1.85 inch lățime.Dedicat pentru toate ușile de mai jos grosime 1.97 inch. ☞Ușor de instalat și de a Elimina - fără șuruburi, Fără foraj, instrument gratuit, ușor de instalat și de a elimina cârlig umeraș. ☞Utilizate pe scară largă de - a Lungul ușa cârlig umeraș mare pentru agățat de Crăciun, petrecere coroană de flori decorative camere, de asemenea, potrivite pentru agățat haine, prosoape, saci, pălării, și alte accesorii de zi cu zi.Culoare : Alb.

Despre produs

Alegerea clientului