• Novato
Kederwa 15Cununa Door Hanger, Metal Toamna Cununa de Umerase Pe Ușă Cununa Cârlig Suport pentru Coroană de Crăciun Decoratiuni(Alb)

Kederwa 15Cununa Door Hanger, Metal Toamna Cununa de Umerase Pe Ușă Cununa Cârlig Suport pentru Coroană de Crăciun Decoratiuni(Alb)

Rating 
RON 82.80

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Alb Cununa de Umerase : Aici va oferim 1 pachet de 15" cununa de umerase care a făcut de înaltă calitate din metal durabil cu oțel robust de construcție, pot deține diferite tipuri de coroană ca toamna cununa, cununa de halloween sau de Crăciun coroană de flori.Ușa cununa titularul set este perfect pentru a utiliza pe ușa din față, înalt ușă sau ușa camerei.Ultra Subțire Cuier Ușă Design : Heavy duty coroană de flori titular măsurată de 12 țoli, Lățime Totală : 1.18, Deasupra ușii latime : 1.97 inch,grosime : 0,04 inchi.Potrivit pentru uși de mai jos 1.97 inch grosime.Lasă-te ușor închide ușa.Ușor de Utilizat : Nu orice șuruburi și unelte.Să ia doar câteva minute pentru a afișa nostru coroană de cârlige pe ușă și apoi a pus cununa pe ea.Dont vă faceți griji despre ușa cununa cârlig va zgâria la ușa ta, deoarece recomandate suprafață netedă.Protetive Ușa Coroană de flori Titular: confectionata din metal robust, grele suficient pentru cele mai multe dimensiune coroană de flori, chiar și o mare/grea de până la 25 kg/s.Cârlig agățat de suprafață a fost în buna parte a atinge și de a nu răni degetele, de asemenea, ar putea rezista pentru multi ani de utilizare.Aplicarea pe scară largă : Acest sistem de coroană de cârlige sunt perfecte pentru a afișa toamna coroane de flori,crăciun sau alte sărbători decor, dar, de asemenea, pentru a stoca dvs. de pălării, paltoane, genti, si multe mai multe elemente din viața de zi cu zi. · Material : Metal. · Culoare : Alb. · Lungime (Aprox.) : 15inch. · Latime (Aprox.) : 1.2 inch. · Unghi Drept Cârlig Latime (Aprox.) : 1.8 inch.Costum pentru diferite tipuri de usi, Usi din lemn, Uși metalice, Uși de sticlă, cuier va ajuta pentru a decora ușa ta cu festivalul cununa .Acesta va face casa ta plin de atmosfera de festival.Kederwa usa metalica coroană de cârlige cuier poate fi utilizat pe scară largă, nu numai costum pentru cuier coroană de flori, dar, de asemenea, de stocare de haine, pălării, genți, poșete, deasupra ușii cârlig accesoriu.

Despre produs

Alegerea clientului