• Novato
Forjare sârb Cuțit Bucătar-șef Bucătar-șef de Cuțite Full Tang Ridicat de Carbon Placate Oțel Artibee Satâr de Măcelar cu Teaca din Piele (B-Artibee Cuțit)

Forjare sârb Cuțit Bucătar-șef Bucătar-șef de Cuțite Full Tang Ridicat de Carbon Placate Oțel Artibee Satâr de Măcelar cu

Rating 
RON 67.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

MATERIAL-în Primul rând trebuie să știți acest lucru este un cutit handmade forjate din oțel de înaltă carbon și oțel ridicat de mangan.Nu este făcut din oțel inoxidabil, astfel încât după fiecare utilizare, trebuie păstrați-l curat și uscat pentru a rezista la rugina.Dar, din oțel carbon de înaltă are o capacitate mai bună de a menține muchiile ascuțite din oțel inoxidabil.Acesta vă va ajuta cu fiecare tăietură perfectă.Rezonabil de întreținere după fiecare utilizare, acesta va dura o lungă durată de viață.Lucrat manual Forjat Tehnologie tacâmuri cuțitele sunt ascuțite manual de către muncitori cu mai mult de 30 de ani de experiență, cu ajutorul naturale cutit masina de tocat extras din Muntele Emei.Comparativ cu cutite de bucatarie realizate cu modalități mecanice, durata de viață a acestor cutite este mai lung.Mâner de lemn mâner Ergonomic poate preveni lama confortabil pentru prindere și efect anti-alunecare.Bucătărie cleaver cuțit de măcelar este de o mare frumusete, performanta impecabil acest design puternic, cu o bună rezistență, durabilitate.Cum de A Menține ca urmare a falsificat cuțit are conținut de carbon mai mare, vă rugăm să acorde o atenție pentru a curăța cuțitul, și acid sau substanțe alcaline nu pot sta pe lama pentru o perioadă lungă de timp.Astfel de cuțit trebuie să fie șters uscat după curățare.Unele ulei de gătit poate fi aplicată dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Și va fi plasat într-un loc uscat pentru depozitare.Ușor de A Efectua cutitul De bucatarie bucatarie vine cu un unic din piele de cuțit de teacă pentru a proteja lama de cuțit, frumos și mai multă siguranță, și poate fi atașat la curea pentru transport ușor atunci când se utilizează în aer liber.(Nu pot avea un miros de teaca din piele, vă rugăm să stea într-un loc aerisit pentru câteva zile, atunci când îl primiți.). 1.Vă rugăm să depozitați cuțit bucătar-șef într-un loc sigur, ferit de copii. 2. Lama este ascuțită.Vă rugăm să fiți atenți atunci când se utilizează. 3. Nu tăia din plastic, sârmă sau alte materiale. 4. Vă rugăm să acorde o atenție pentru a curăța cuțitul, și acid sau substanțe alcaline nu pot sta pe lama pentru o perioadă lungă de timp.Astfel de cuțit trebuie să fie șters uscat după curățare.Unele ulei de gătit poate fi aplicată dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Despre produs

Alegerea clientului