• Novato
Electrice pentru prelucrarea Lemnului Sculptură Daltă de Gravat Cuțit Instrument Accesorii pentru Tâmplar și mai grave 5 Lame și 1 Cheie (Unitatea de Antrenare este Necesar)

Electrice pentru prelucrarea Lemnului Sculptură Daltă de Gravat Cuțit Instrument Accesorii pentru Tâmplar și mai grave 5 Lame

Rating 
RON 35.18

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[NOTĂ] electric dalta are nevoie pentru a fi folosit pe un arbore flexibil, care poate fi folosit cu o macara polizor sau o masă mică polizor sau un burghiu electric arbore cu arbore flexibil.Mânerul poate fi utilizat singur.Viteza motorului trebuie să fie mai mică decât 12000 rpm. [ DIFERITE SIZE ] Fiecare electric daltă cu 5 cuțit și o cheie mică.Shell-ul este solid.Eficienta termica excelenta, foarte sigur. [ VITEZĂ MARE de VIBRAȚII ] viteză Mare de vibrații de 25000 de ori pe minut este generat după cuțit capul atinge lemn, și este sculptat cu ultra high speed vibrații. [ TIMP ȘI de ECONOMISIRE a ENERGIEI ] Alimentat de energie electrică, de la 3 la 5 ori viteza de gravură de mână, de timp și de economisire a energiei.Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp, fără oboseală. [ Extrem de Sigur Fiecare instrument are un grajd din plastic capac de protecție pentru a preveni inutile zero și prejudiciu.Fiecare pachet are Nailon durabil-a Făcut de stocare de caz pentru o mai bună portabilitate.Să fie echipat cu arbore flexibil, pentru că dalta nu poate lucra singur ci trebuie doar să-prin intermediul unui arbore flexibil link-ul.Și cu arbore flexibil, nu este inclusă în produs.Trebuie să fie legate cu desktop mașină de lustruit, acoperit de perdeaua moara, polizoare și alte mașini cu arbore flexibil, iar viteza nu mai mare de 12.000 rpm.Electric dalta are nevoie de un sprijin polizor sau o moară de vânt sau un arbore moale cu un arbore moale cu un arbore moale, care poate fi demontat de pe un arbore moale și nu poate fi utilizat singur.Produs Lungime : Aprox. 16cm / 6.3 Inch.Pachetul Inclus : . 1 * Prelucrarea Lemnului Sculptură Dalta. 1 * Cheie. 5 * Sculptură Lame.Să fie echipat cu arbore flexibil, pentru că dalta nu poate lucra singur ci trebuie doar să-prin intermediul unui arbore flexibil link-ul.Și cu arbore flexibil, nu este inclusă în produs.Trebuie să fie legate cu desktop mașină de lustruit, acoperit de perdeaua moara, polizoare și alte mașini cu arbore flexibil, iar viteza nu mai mare de 12.000 rpm.

Despre produs

Alegerea clientului