• Novato
Fcovergurus Dash Capac Mat pentru Nissan Altima 2007 2008 2009 2010 2011 2012, tabloul de Bord Pad Acoperire Protector (negru) F29

Fcovergurus Dash Capac Mat pentru Nissan Altima 2007 2008 2009 2010 2011 2012, tabloul de Bord Pad Acoperire Protector (negru)

Rating 
RON 71.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????Bord capacul este potrivit pentru mâna stângă de conducere, personalizat cu laser tăiat pentru a se potrivi autovehiculului,fără Strop de Vorbitori. ????Tabloul de bord acoperi apără tabloul de bord împotriva cracare, modificări de culoare și strălucire,protejarea tabloul de bord de la zgârieturi și radiații UV. ????Revitalizarea vechi, uzate dash sau pentru a proteja un brand nou. ????Scai sunt furnizate pentru a menține capacul la loc. ???? 24*7 ORĂ DE SERVICE SI GARANȚIE PE VIAȚĂ.Fcovergurus Dash Cover - Caracteristici și Beneficii Fcovergurus tabloul de bord capacul este facut din poli covor Fiecare Strop de acoperire este personalizat.Vom cumpăra specifice tabloul de bord masina, meșterii noștri de a face un model personalizat, și apoi vom face probe până când vom obține o potrivire perfectă.Modele sunt dezvoltate pentru fiecare model de vehicul ,apoi convertit la noastre de precizie model de sistem pentru a asigura precizia atunci când se face comanda.Cusute de experiență canalizare folosind zig-zag, cusatura dreapta si precisa fixe cu automatizare marginea mașini de legare.În funcție de unde locuiți, interior de o mașină poate ajunge la fel de mare ca 60 de grade,căldura intensă împreună cu deteriorarea razele UV poate provoca dash placi să se usuce și chiar sparge .custom-fit dash acoperă nu numai proteja de bord de la daune ,dar, de asemenea, îmbunătăți aspectul interior de masina ta în acest proces.Cu faimosul nostru 24*7 ORĂ de SERVICE si GARANȚIE pe VIAȚĂ, vă rugăm să nu ezitați să cumpere Fcovergurus Dash Acoperi!.

Despre produs

Alegerea clientului