• Novato
SlimFast Avansate de Energie Ridicat de Proteine Shake de Înlocuire Masă, Bogat de Ciocolata, 20g de Gata să Bea Proteine cu Cofeina, 11 Fl. Oz Sticla, 4 Count (Pachet de 3)

SlimFast Avansate de Energie Ridicat de Proteine Shake de Înlocuire Masă, Bogat de Ciocolata, 20g de Gata să Bea Proteine

Rating 
RON 51.40

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

ENERGIE PENTRU ORE - Energiza dvs. de pierdere în greutate cu tot atâta cofeină cât o ceașcă de cafea.O PARTE DIN SLIMFAST PLANUL - Fast Slim Planul oferă flexibilitate și simplitate pentru a pierde in greutate la fel de ușor ca 1 - 2 - 3. Acest punct de vedere clinic dovedit proces ajută să piardă în greutate repede si sa se mentina.BORDURI POFTA de FOAME : Fast Slim Energetice Avansate Shake-urile sunt o exceptie de înlocuire a mesei produs care reduce pofta de foame pentru până la patru ore. 99.8% lactoză.AMBALATE CU PROTEINE, VITAMINE, si MINERALE : Avansat Energie shake-uri de Fast Slim conține 20g de proteine, împreună cu 24 de vitamine și minerale esențiale, care oferă corpul cu hrană pentru a susține energie pentru ore.Toate cu mai puțin de 1g de zahăr.GUST MINUNAT - Fast Slim a primit mai multe premii de Sănătate pentru Bărbați și OK.Revista pentru sale excepționale-formulă de degustare.În timpul lunilor de vară, produsele pot ajunge cald, dar magazinele și nave produse în conformitate cu recomandările producătorilor, atunci când este furnizat.Aroma : Ciocolata Bogat | Dimensiune : 4 Count (Pachet de 3).

Despre produs

Alegerea clientului