• Novato
Litera mare si Numarul de Sabloane pentru Pictura, 4 Inch din Plastic Reutilizabile Vopsea Stencil cu o Perie pentru Peretele Semne de Pictura si Pictura pe Lemn DIY Arta Proiecte de Artizanat(36pcs +1)

Litera mare si Numarul de Sabloane pentru Pictura, 4 Inch din Plastic Reutilizabile Vopsea Stencil cu o Perie pentru Peretele

Rating 
RON 45.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Pachet】-Artă Plastică Ambarcațiuni șabloane include 26 buc șabloane scrisoare de la a la Z si 10 buc numărul de șabloane șabloane de la 0 la 9 cu 1 perie perfect pentru a crea orice DIY proiecte de artă vrei. 【Mari Dimensiuni Alphabet Stencils】-pătrat complet stencil dimensiunea este de 4 inch.Alfabetul și numărul dimensiunea este de 3 inch.Această dimensiune este potrivit pentru cele mai multe blocuri de lemn șablon, astfel încât vă puteți bucura de a face proiecte DIY. 【Flexibil și Reutilizabil】-scrisoarea Noastră șabloane kit compus din flexibile din PVC din material plastic, durabil, flexibil și ușor pentru a rupe.Acestea sunt lavabile și reutilizabile, astfel încât să puteți să le utilizeze cu mai multe culori diferite și ușor de curățat cu apă și săpun, chiar și după ce vopseaua s-a uscat. 【Larg de Aplicare Art Șabloane】-Aceste șabloane Scrisoare de mare pentru a picta pe o varietate de materiale.Cum ar fi lemn, hârtie, material textil, pânză, pânză, sticlă, metal, piatră, ciment, gresie, parchet, mobilier, pereti, etc. Aceste Șabloane Scrisoare sunt adecvate pentru a face semne, vopsea tesatura, design artistic, proiecte de artă și artizanat sau de a face felicitări. 【Mare Cadou pentru Copii】-Această scrisoare plastic șabloane includ completă 26 de litere engleză și 10 numărul de șabloane.Acesta este un mare cadou pentru toți copiii la Scrisoarea Șabloane pentru Vopsea de Învățare scrie cuvinte, sau folosit pentru a copia și vopsea.Să ai și copii se bucură de DIYs timp cu aceste șabloane șabloane.Culoare : 4x4 Cm.

Despre produs

Alegerea clientului