• Novato
MEI YI TIAN Marmură Albă Textura Desktop Bandă Adezivă Dozator Ton de Aur 1 Metal Core Banda Suport pentru Birou, Acasă, Rechizite (Marmură de Aur)

MEI YI TIAN Marmură Albă Textura Desktop Bandă Adezivă Dozator Ton de Aur 1 Metal Core Banda Suport pentru Birou, Acasă, Rechizite

Rating 
RON 25.78

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1. CARACTERISTICA marmură Albă de imprimare desktop office dispenser bandă cu ton de aur bandă cu role și dinți de fierăstrău lama;. 2. MATERIAL .. pentru a se Adapta calitate ABS plastic material corp și ascuțit lama din oțel inoxidabil în interiorul;. 3. MĂSURARE-dimensiunea este De 120mm x 35mm x 65mm(4.7" x 1.37" x 2.56") pentru benzile de lățime mai mică de 25 mm(1"), greutatea netă este de 200g;. 4. APLICAȚIE-design Contemporan arată foarte bine pe birou, elegant dispenser bandă de ușor și cu o singură mână de distribuire.MERITI CEL MAI BUN!. 5. PACHET-1 buc Marmură Ton de Aur Dispenser Bandă pe pachet.Din oțel inoxidabil de calitate dinți de fierăstrău lama și 4 anti-alunecare puncte de jos cu marmură albă și de culoare de aur! 200g ponderat corpul de ușor cu o singură mână de distribuire pentru office mai puțin de 1 inch lățime benzi.Noi credem că orice merită făcut, merită făcut bine!.

Despre produs

Alegerea clientului