• Novato
Capsator, Birou Capsator Capsator de Birou, Capsare Mici, Portabile de Metal Capsator, Automat Pop-up de Încărcare Cameră Capsator,pentru Acasă, la Școală, și la Birou, Inclusiv 2000 Capse (Negru)

Capsator, Birou Capsator Capsator de Birou, Capsare Mici, Portabile de Metal Capsator, Automat Pop-up de Încărcare Cameră

Rating 
RON 31.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

❀【Capsatoare pentru Birou】Anti-colmatare-atunci când utilizați un capsator obișnuit, poate fi deranjat de frecvente înfundarea.Nostru de Capsare este special conceput pentru a rezolva problema de blocare, design unic face capsatorul mai buna decât oricând înainte, îmbunătăți în mod eficient capsator ac îndoire și alte probleme. ❀【Portabil capsator】pop-up cameră de încărcare este mult mai comod si practic decât tradiționale de camera de încărcare.Doar Atingeți butonul de sus cu degetul și camera de încărcare va pop-up în mod automat, ceea ce face instalarea de capse mai repede. ❀【Metal capsator】Folosește Principiul de Maneta,-Un deget Operație Capse, Simplu și economisirea forței de Muncă, Este Cea Mai buna Alegere Pentru Biroul de Studiu.Spune la Revedere de la Dezordine. ❀【Capsator Manual】non-alunecare de cauciuc de bază se asigură că, atunci când utilizați un capsator de pe desktop, capsator nu se va muta de la voința, în același timp, poate proteja în mod eficient desktop nu va fi zgâriat. ❀【Capsator Mic】produsele Noastre prin intermediul stricte de testare a calității, asigurarea calității, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra și de a folosi, orice întrebări nu ezitați să contactați.

Despre produs

Alegerea clientului