• Novato
Pohopa 5.25 Inch Difuzoare de Exterior cu Amplificator Stereo Bluetooth Receptor | Toate-Vreme Durabilitate | de Largă Acoperire a Sunetului | Viteza-Blocare Sistem de Montare (Negru)

Pohopa 5.25 Inch Difuzoare de Exterior cu Amplificator Stereo Bluetooth Receptor | Toate-Vreme Durabilitate | de Largă Acoperire

Rating 
RON 379.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

√ În aer liber DIFUZOARE SISTEM : Pohopa EF-B260 Difuzoarele sunt proiectate pentru uz INTERIOR / EXTERIOR.Meticulos construite, ele pot fi montate/plasate în orice spațiu deschis.Difuzor organisme sunt finisate în compozite de înaltă calitate, rugina material liber, alege un stil care se potrivește decorul locuinței dvs. cel mai bun, mare în aer liber, piscină Interioară boxe pentru terasa ta, veranda, garaj, subsol sau pe barca ta.Perfect pentru orice, de la ușor de a asculta pe un weeknight de pornire pentru o petrecere de weekend. √ BLUETOOTH 5.0 AMPLIFICATOR INCLUS : Vine cu un Bluetooth 5.0 amplificator, care oferă : 1. Conexiune Bluetooth(Bluetooth distanța până la 100ft) 2. Digital Optic Conexiune. 3. 3.5 mm Aux Conexiune.Tot ce ai nevoie pentru restul setup este doar difuzor linie, sau puteți folosi propriile amplificator, muzica este gata pentru a merge.Perfect compatibil cu TV, CD/DVD, telefoane mobile, tablete, Pc-uri.Dacă tradiționale sau mai recente dispozitive, Pohopa EF-B260 interior/exterior difuzoare se potrivesc la fix. √ SUNET de MARE : De Pohopa monta sistem de boxe de puteri o 5.25", aluminiu, injecție conuri subwoofer, 1.0"' superior dom tweetere si un bass reflex de aerisire pentru un plus de bass răspuns, realizarea de sunete clare și de umplere zona dumneavoastră, curat, cu maxime, în timp ce sentimentul de bas profund, ca răspuns la sunet articulat cabina.Mult-arunca subwoofere și impresionantă putere de ieșire de niveluri vă va oferi un sunet de satisfacție!. √ VITEZA-BLOCARE SUPORT de MONTARE : instalare Ușoară pivotare paranteze de sprijin de până la 180 de grade gama de mișcare, permițându-vă pentru a monta aceste boxe vertical sau orizontal pentru a oferi cel mai bun sunet posibil într-o varietate de situații.Cu toate vreme de performanță, vă sunt capabili de a plasa în aer liber, vorbitori în cele mai multe locația dorită. √ Ceea CE VEȚI OBȚINE : 2x Pohopa difuzor Bluetooth, Bluetooth 5.0 Amplificator, sursa de alimentare, cablu audio de 3,5 mm, cablu Digital optic, Boxe priza, manual de Utilizare, nostru fără griji de 12 luni de garanție și de servicii pentru clienți receptiv, care face achiziția absolut de risc-free și vă puteți bucura de testare este de calitate și durabilitate.În aer liber Difuzoare Pasive (pereche).Bluetooth 5.0 Amplificator.Sursă De Alimentare. Cablu Audio de 3,5 mm.Cablu Digital Optic.Difuzor priză.Conexiune Bluetooth.Digital Optic Conexiune. 3.5 mm Aux Conexiune.EF-B260 este actualizarea versiune de EF-B210 G cu volum mai tare, bass mai profund, mai largă de acoperire a sunetului, cele mai RĂCNEȘTE vorbitori de Pohopa VREODATĂ!!!.Proiectat pentru a fi utilizat în pereche, Pohopa răcnește monștri aduce mai clar camera fuilling adevărat fără fir sunet stereo cu cea mai bună calitate.Să Pohopa aprinde viața ta plina de culoare din acest moment pentru întregul an.

Despre produs

Alegerea clientului