• Novato
Vapesoon Priză cu Montare pe Perete Suport pentru Start Google Mini,Nici un Sunet Înăbușit O economie de Spațiu Accesorii pentru Start Google Mini Asistent de Voce(Negru)

Vapesoon Priză cu Montare pe Perete Suport pentru Start Google Mini,Nici un Sunet Înăbușit O economie de Spațiu Accesorii

Rating 
RON 9.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Vorbitor de Montare pe Perete】Vapesoon Conceput pentru Start Google Mini (Aparatul nu este inclus). 【Nici un Cablu Incurcaturile】De gestionare a cablului de acest suport poate frumos organiza și ascunde cablul spatele, pentru a evita murdar și inestetice agățat de cabluri,se eliberează contra spațiu și oferă un aspect mai curat. 【Sigur si Stabil】Extins design de stand este mai stabil pentru a sprijini Start Google Mini. 【Sunet Original】design Gol rămâne sunetul original de Start Google Mini.NU reduce volumul și calitatea ei. 【Elegant și Convenabil punct de vedere Estetic design care să-ți Mini deveni un Elegant decor acasă.Un element esențial de Start Google Mini accesorii care trebuie să aveți!.Google Acasa Mini Vapesoon Priza de Perete Suport de Montare, Plug Suport pentru Google Acasa Mini Suitable pentru Google Acasa Mini No Cablu Tangles Neat de lichidare pentru Echo Dot 3rd Gen, nu mai deranjează pentru murdar de lichidare.În condiții de siguranță & Stable Steady și nu tremura atunci când conectați priza cu Ecou Dot 3rd Gen în stand în priza de perete.Clar Sound Hollow design de stand-au nici un efect asupra transmisia de sunet de Ecou Dot 3 Gen Easy Installation1. Dezlipirea foliei de plastic pe partea de sus a suportului.2. Introduce Echo Dot 3rd Gen în suport.3. Înfășurați cablul de alimentare în înfășurarea bobinei de pe partea din spate a suportului.4. Conectați adaptorul de alimentare în suport.Detalii demonstrat ca video în listă.

Despre produs

Alegerea clientului