• Novato
TEKLECTRIC - Slide Lumina Dimmer pentru LED-uri, Incandescente, cu Halogen, sau Estompat Lămpilor CFL Compatibil - Buton de Reglaj Comutatorul de lumini Include Wallplate - Alb (2 bucăți)

TEKLECTRIC - Slide Lumina Dimmer pentru LED-uri, Incandescente, cu Halogen, sau Estompat Lămpilor CFL Compatibil - Buton de

Rating 
RON 45.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????SIMPLU DE UTILIZAT - Utilizarea Glisați butonul pentru a regla iluminarea ambianta suite orice activitate.Sensibilitatea dial vă permite sute de nivelurile de iluminare. ✔️ UȘOR de INSTALARE - UN mod rapid și simplu do-it-yourself proiect.Înlocuiește existente obișnuită singur comutator de perete sau de gasca mai multe cutii.Se potrivește tradiționale placa de perete deschideri. ????UL APROBAT - în condiții de Siguranță pentru utilizarea în casa ta ca un incandescente comutatorului de atenuare sau led dimmer switch. 3 mod de lumină sau un singur pol led dimmer switch. ⚡ PLIN DIMMER CAPACITATE - 600 W max Incandescent; 150 W max Estompat LED/CFL, 120 V, 60 Hz. ????ECONOMISIȚI BANI - Reduce costurile de utilizare a energiei electrice și lumini în și în jurul casei .Cel puțin 20% economii de energie electrică în comparație cu switch-uri standard.

Despre produs

Alegerea clientului