• Novato
NOROC PAS Pernă de Aer Rularea Pantofi de Tenis Moda Ușor Respirabil Tricot de Mers pe jos Casual Adidasi Formare Atletic Sport Sală de sport Jogging pentru Femei.

NOROC PAS Pernă de Aer Rularea Pantofi de Tenis Moda Ușor Respirabil Tricot de Mers pe jos Casual Adidasi Formare Atletic

Rating 
RON 61.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Selectați Dimensiunea pentru a vedea politica de returnare a produsului.Importate.Pernă de aer unic.Acest adidasi pentru femei folosesc net-a face tricot design,noua modă stil de design,uzura foarte confortabil.Confortabil Superioară Căpută:Femei pantofi de alergat utilizarea tricot tenis de tesatura, oferă o potrivire confortabil, ciorap ca se potrivesc.Face picioarele sa se simta rece și curat.Amortizare Talpa : Cu pernă de aer, atenueaza socul in timpul impactului si toe-off faze, da picioarele tale cele mai bune de sprijin atunci când rulează.În conformitate cu corpul uman, de inginerie, de a face pantofii mai mult se potrivesc piciorului, oferă o bună experiență de exercițiu, face sport mai confortabil.Respirabil,rezistent,ușor,moale,deodorant.După ce te plimbi prin ziua de lucru cu acești pantofi, puteți să vă păstrați pantofi uscat și confortabil.Acesta este un sentiment minunat.Cauciuc Unic : Non-alunecare și rezistent la uzură.Pernă de aer : de absorbție a șocurilor, să ofere mai mult sprijin, protecție și confort.Mai bine flex proprietățile de rezistență : Tot ce trebuie să faceți este să se Complacă în stare de funcționare atunci când le purta.Moale și prietenoasă cu pielea material:Oferi un confortabil, ciorap ca se potrivesc.Nu transpirație:mai Ales atunci când exercitarea sau în picioare toată ziua.Ele pot ține degetele de la picioare uscate.Design Ergonomic : Minimiza presiunea asupra piciorului și dă cea mai bună protecție pentru picioare.am lansat acest clasic, toate-meci, non-alunecare, usor, respirabil, durabile și la prețuri accesibile pantofi de funcționare.Dă-le pentru tine, familie sau prieteni În acest timp minunat.Aceasta nu este doar o pereche de pantofi, dar o energie pozitiva, un viitor, o iubesc.Unic durabil, lasă-ne să contribuie la acest pământ.Cauciuc Unic : Non-alunecare și rezistent la uzură.Pernă de aer : de absorbție a șocurilor, să ofere mai mult sprijin, protecție și confort.Mai bine flex proprietățile de rezistență : Tot ce trebuie să faceți este să se Complacă în stare de funcționare atunci când le purta. 6 B(M) = 24cm(despre 9.45"). 7 B(M) = 24.7 cm(despre 9.72"). 8 B(M)= 25.3 cm(despre 9.96"). 8.5 B(M)= 26cm(despre 10.24"). 9 B(M) = 26.7 cm(despre 10.51"). 10 B(M)=27.3 cm(despre 10.75").

Despre produs

Alegerea clientului