• Novato
Accent Cabinet Bufet Cabinet de Stocare Dulap, Anmytek Bucatarie Sufragerie Dormitor, Cabinet de Stocare Bufet cu Mobilier de Rattan Decorate Usi Spațiu Mare, Alb(H0012)

Accent Cabinet Bufet Cabinet de Stocare Dulap, Anmytek Bucatarie Sufragerie Dormitor, Cabinet de Stocare Bufet cu Mobilier

Rating 
RON 371.96

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔️【Suficient Spațiu de Stocare】2 ușa cabinetului are o zonă spațioasă de sus, convenabil pentru plasarea decoratiuni sau necesități, și acolo sunt 2 rafturi mari din interior pentru a pune tacamuri, pături, încălțăminte sau obiecte de artizanat.Face camera curată și ordonată. ✔️【Materiale de calitate】Realizate din MDF, rezistent la pete și ușor de curățat.Materialul este sigur și ecologic, și nu va afecta sănătatea dumneavoastră.Durată lungă de viață, chiar și după mulți ani de utilizare, nu este ușor să fie umed sau deformat ca un lemn obișnuit. ✔️【Măiestrie rafinat】baie etaj cabinet caracteristici clasic rattan panouri într-un cadru alb.Naturale texturi face pentru un mare plus pentru camera pentru o boho chic vibe.Clare finisaj alb pot fi coordonate cu orice schema de culori și stil de decorare. ✔️【Versatil Utilizează】bufet poate fi folosit nu numai ca un bufet de cabinet în bucătărie, de masă, dar, de asemenea, ca un dulap pentru cărți, pantofi și alte elemente, sau ca un decor de acasă.Acesta poate fi plasat în bucătărie, living, dormitor, hol sau baie. ✔️【Usor de Asamblat t nevoie pentru a muta-l. ✔️Neoteric Stil : rattan Naturale fața inlay panouri da masa un aspect nou și lumina stejar finisaj de top face mai diferite. ✔️Atmosfera Retro : designul general al noptiera este simplu, dar subtil.Ea îmbunătățește estetica de decor acasă.Panourile portierelor sunt decorate cu boemia naturale, rattan, acest cabinet are stilul retro casă de țară atmosferă.Rafinat de aur mâner de metal nu este doar rafinat în manopera, dar, de asemenea, foarte user-friendly face ușor pentru a deschide și închide ușa.Crisp alb finisaj metalic de bază într-un design modern, curat, care îl face ușor pentru a curăța partea de jos a tabelului, și nu trebuie să-l mute.Oferă mai mult spațiu de stocare cu două rafturi și de sus, Convenabil pentru depozitarea de obiecte personale, face casa ta mult mai ordonat.Model Nr. : H0012. Culoare : finisaj Alb cu rattan naturale și finisaj alb picioare.Material : MDF+PB Autocolante+Ratan+Metal (cadru de Lemn cu metal de bază).Dimensiuni Exterioare : 31.5"X13.8"X29.3. Pachetul Include : 1*Cabinet+Toate Accesoriile+1*Instrucțiuni Detaliate. ✔️Mai puțin Spațiu de Stocare Mai : Oferă mai mult spațiu de stocare cu două mari rafturi de depozitare și de sus, face casa ta curat și ordonat.✔️Design avansat : Aur metale de bază într-un design modern, curat, care îl face ușor de curățat și tu dont nevoie pentru a muta.✔️Neoteric Stil : rattan Naturale fața inlay panouri da masa un aspect nou și lumina stejar finisaj de top face mai diferite.✔️Atmosfera Retro : designul general al noptiera este simplu, dar subtil.Ea îmbunătățește estetica de decor acasă.

Despre produs

Alegerea clientului