• Novato
Kit sudura – 11 Ecartament Cub de Otel – Contine 6 Metri Cupoane – MIG, TIG, Arc, Stick, Gaz – Practica de Instruire DIY Incepator la Expert – Chapman & Adams (CNA de Fabricatie) (2 (2 Inch))

Kit sudura – 11 Ecartament Cub de Otel – Contine 6 Metri Cupoane – MIG, TIG, Arc, Stick, Gaz – Practica de Instruire DIY Incepator

Rating 
RON 30.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Trecem direct la lucrurile bune..de sudura.Economisiți timp aprovizionare, tăierea și pregătirea practică materiale.Gata pentru sudura kit de formare conține șase perfect tăiat oțel pătrate.Ia mănuși de sudură capota, si torta de alegere și de a testa abilitățile dumneavoastră de sudare.Laser cut în statele UNITE ale americii cu USA din otel pentru că e important.Economisiți timp aprovizionare, tăierea și pregătirea practică materiale. 2 Inch de 2 Inch. 3 Inch de 3 Inch.Gata pentru sudura kit de formare conține șase perfect tăiat oțel pătrate.Ia mănuși, cască și torta de alegere și de a testa abilitățile dumneavoastră de sudare.Laser Cut în statele UNITE ale americii cu USA din Otel..Pentru că e important.Material : 1/8" Grosime 5052 De Aluminiu. 2 Inch de 2 Inch. 3 Inch de 3 Inch.Material : 3/16" Gros P&O HR Oțel.Disponibil in 2 Inch de 2 Inch.Material : 11ga 304 din Oțel Inoxidabil. 2 Inch de 2 Inch. 3 Inch de 3 Inch.

Despre produs

Alegerea clientului