• Novato
JRX 12 Inch Lupă de Ecran pentru Telefon Mobil 3D HD de Mărire Pull-Out Smartphone Amplificator Pliabil cu Suport pentru TV, Filme, clipuri Video, și Jocuri de noroc Marire–Compatibil cu Toate Telefoanele Mobile (Negru)

JRX 12 Inch Lupă de Ecran pentru Telefon Mobil 3D HD de Mărire Pull-Out Smartphone Amplificator Pliabil cu Suport pentru TV,

Rating 
RON 39.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[Ușoare Și Umane Design ] : HD ecran lupa tip de Stocare rotative design pliabil.Dacă înălțimea nu este suficient, înălțimea poate fi ajustată cu inel de suport.Super slim greutate de Lumină, atunci când îndoite și poate fi realizată în jurul valorii de.Potrivit pentru interior, camping, călătorie, timp liber, oriunde și etc. [3 D Efect și Protecția împotriva Radiațiilor] : Fresnel oglindă ecran adoptă optice HD zoom tehnologia HD vision, ochelari de protecție împotriva albastru de radiații, nici o putere.Acesta va scuti de disconfort și de oboseală vizuală provoacă de mult timp concentrându-se pe micul ecran. [Compatibil Cu Aproape Toate telefoanele inteligente] : ecranul telefonului mobil lupa face ecranul telefonului mai mare, bateria nu este necesar, perfect pentru toate smart-phone, cum ar fi iphone Xs Max/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6 S, Samsung Galaxy Note 10/9/8/7/6/5 de Margine și de cele mai multe telefon android. 3 D HD lupă de ecran este una dintre cele perfectă telefon mobil accesorii pentru smart-phone. [Confortabilă Experiență de Vizionare]lupa De ecran funcționează la fel ca un telefon proiector, ecran, în mod eficient a dublat dimensiunea ecranului dvs., astfel încât vă puteți bucura de filme și clipuri video de pe dvs. telefon inteligent la maxim HD. [Cele mai bune Cadouri Pentru Familie Și prieteni ] : design Simplu și elegant, fac din acest produs cea mai buna alegere de cadouri de vacanță pentru prietenii sau cei dragi.dacă au probleme în citirea sau ar dori un dispozitiv care îmbunătățește imaginile astfel încât acestea să poată vedea imaginea de ei dragi.Puteți să-l dea la fete adolescente sau copii, pentru a îmbunătăți experiența lor de joc!.Modele de telefoane compatibile : Toate Smartphone.Culoare : Negru.

Despre produs

Material:
Plastic ABS + Phoenix lentilă de Mărire

Alegerea clientului