• Novato
Plastic Cazan, Mini Negru Vrăjitoare Cazan, Multi-propusese Noutate Bomboane Titularul Oală cu Mâner pentru Wizard Petrecere de Halloween, St. Patrick 's Day Favoruri de Partid (2 1/4-2 3/4, Pachet de 12)

Plastic Cazan, Mini Negru Vrăjitoare Cazan, Multi-propusese Noutate Bomboane Titularul Oală cu Mâner pentru Wizard Petrecere

Rating 
RON 105.00

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Marimea perfecta】 2 1/4 "lungime și 2 3/4" lățime de mini cazan. 12pcs/Pachet. 【De Material Petrecere cu un Bang!Lasă-St. Patricks Zi de Sărbătoare începe cu O Oală de Aur Decoratiuni!Avea invitatii dumneavoastra îmbrățișeze "Norocul prostului".Utilizați această Oală-O cu Aur stabilit ca o decorativ de servire container pentru invelit bomboane, monede sau mici cadouri în timpul petrecerii tale.Nici băieții nu sunt în căutarea pentru o oală de aur la capatul curcubeului.Mica vrăjitoare și vrăjitori par să aibă cele mai tari gadget-uri.Ei a lua o gustare pe cel mai tare tratează ca ciocolata broaște care vin la viață și cu aromă de fasole jeleu, care poate gust de nimic..Da, avid magic fanii s-ar putea întotdeauna să păstreze în minte cu auto-agitare cazane.Aceste dimensiuni mini, negru vrăjitoare cazanele pot fi umplute cu bomboane sau de partid tratează, aducând petrecerea ta în lumea vrăjitorilor!.

Despre produs

Alegerea clientului