• Novato
Queenbox 3M/10FT Clare de Siguranță și Securitate de Film Fereastră de Sticlă de Protecție Adeziv UV de Prevenire Fereastra Film Îndepărtarea Ușoară (20IN X10FT)

Queenbox 3M/10FT Clare de Siguranță și Securitate de Film Fereastră de Sticlă de Protecție Adeziv UV de Prevenire Fereastra

Rating 
RON 51.58

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Notă : Instrucțiunile Pls Referință 2-Imaginea de mai Jos Sau Descrieri de Produse, multumesc Înaltă calitate PE material, usor de aplicat si de indepartat.Aplicat acest film partea interioară a ferestrei.Lățime x Lungime : 50 x 300cm (20 x 118 cm ); Minimiza deteriorarea proprietății de absorbție a impactului de pauză-în încercări și deține sticlă spartă împreună.Ajută la prevenirea intruziunilor, reduce daunele cauzate de furtul sau accidentale.Proteja înalt zgârie-nori din valuri de vant sau vreme rea.Protecție UV, cu suprafață ușor de curățat și întreținut.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Instrucțiuni de instalare : 1. Măsurați dimensiunea de sticlă și se taie explozie-dovada membrana la mărimea potrivită. 2. Curat de sticlă, nu au nici praf, ulei, etc.în caz contrar aceasta va afecta vâscozitatea film. 3. Pulverizați apă pe sticlă uniform.Pentru a preveni film de la lipirea într-o clipă, trebuie să pulverizare întreaga sticlă. 4. Coaja de film(de asemenea, puteți pulveriza apa pe partea adezivă), stick-partea adezivă pe sticlă.Folosiți un mic racleta sau un card de credit vechi pentru a forța pe lichid și aer prinse sub film.Modul de lucru de la centru spre exterior astfel încât bulele dispar la margini. 5. Dacă există bule de aer, puteți descoperi film și repetați metoda de mai sus.Adecvat de echipare cu margini ondulate.Notă : filmul nu poate fi postat pe teren accidentat sticlă.După lipire,filmul ar trebui să fie în picioare aproximativ 7 ore sub condiția fără forță externă.PARAMETRUL de BAZĂ Grosime : 2mil/0,05 mm VLT(lumină vizibilă transmisie) : 96% UV Respingere : 98% Puterea Pauza : 75lbs/în SR Duritate : >7 H - 98% PROTECTIE UV - 2mil de siguranță film poate respinge aproximativ 98% din razele UV, astfel încât acesta ajută la reducerea decolorare de valoroase de mobilier sau alte UV-elemente sensibile. - 96% VLT - 2mil clar securitate film păstrează transparența ferestrei, astfel încât vă puteți bucura de acum căldura soarelui, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre dăunătoare lumina soarelui. - PAUZĂ de REZISTENȚĂ și DURITATE : Acest film de siguranță va ține geamurile intacte și pentru a proteja bunurile de valoare si familia ta de sticlă spartă, spargere și furt.Specificatii : Tip : Sticlă Filme Material : PET Culoare : alb Dimensiune : 20 INX10 FT (0.5 MX3 M ) Trăsătură : Auto-adeziv Adeziv : Acrilic transparent adeziv Funcția : Explozie-Dovada, de Siguranță, de protecție, de Izolare Termică Aplicatie : masina de fereastră&building windows Pachetul inclus : 1 Rola 10 FT Fereastra Film.

Despre produs

Alegerea clientului