• Novato
Maxware Premium Filtru de Hârtie de Unică folosință pentru Keurig reutilizabile Singur Servi Filtru,K-Cana Filtru de Cafea (100BUC)

Maxware Premium Filtru de Hârtie de Unică folosință pentru Keurig reutilizabile Singur Servi Filtru,K-Cana Filtru de Cafea

Rating 
RON 17.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【În condiții de siguranță și Eco-Materialul prietenos】100% BPA Gratuit și reciclabile, realizate din hârtie materiale biodegradabile. 【Bucurați-vă de Propriul Cafea】Nu este nevoie de mai mult de pre-ambalate K cupe.Folosi propriile dvs. preferate de cafea la sol pentru a prepara cea mai buna cafea ai nevoie și fără sedimente. 【Ușor de Curățat】Tot ce trebuie să faceți este de a scoate de filtrare de unică folosință din mașină sau K ceașcă și aruncă filtru folosit când ați terminat. 【Economisi Bani și de a Salva Timp】Economisi bani cu aceste filtre de unică folosință, deoarece acestea sunt foarte low-cost per utilizare.Economie de timp în spălarea de filtrare de unică folosință. 【Ușor să Curgă】Importate din Japonia hârtie de unică folosință de cafea filtru pentru Keurig 1.0 și 2.0 singur servi, mai subtire si mai curge prin.Ziarul nostru filtre ține de preparare a cafelei proaspăt gratuit de motive sau alte sedimente și funcționează mai bine cu reutilizabile k cupe.Doar locul de filtru într-o K Cupe, se umple cu un fel dumneavoastră preferat de cafea, închideți capacul și de preparare a cafelei.

Despre produs

Alegerea clientului