• Novato
10 Capete Mini Atingere Reală Artificiale Flori de Lalea Acasă Petrecerea de Nunta Decor Coronite pentru Usa din Fata (Violet)

10 Capete Mini Atingere Reală Artificiale Flori de Lalea Acasă Petrecerea de Nunta Decor Coronite pentru Usa din Fata (Violet)

Rating 
RON 35.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

????????Calitate : falsul lalele flori sunt realizate de înaltă calitate PU material și sârmă de oțel în interior, tija ușor să se aplece și să se adapteze; sunt puternic și nu este ușor să cadă și să se estompeze ,și nu va ajunge mirositoare sau rupte, câștiga mai multe complimente de la familie și oaspeții. ????????Pachet și Dimensiunea: Incluse 10pack artificiale lalea.Lungimea totală a tulip este 13.8 cm, diametrul de cap de floare este de 1.1 cm, iar lungimea capului este de 1.7 cm. (nu include vaza). ????????Aplicabile pentru:real-touch flori ,cel mai bun cadou pentru sora,mama, iubita, sotie, fiica, este foarte potrivit pentru nunta,decor de masă,buchet de mireasa.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru interior, exterior,birou,partidul decor, magazin de cafea decor, decor acasă sau încă de viață pictura, etc. ????????Convenabil de a Folosi:Liber remodela cu usurinta pentru DIY creative aranjament de flori pentru vaza umplutură, se adaugă vitalitate în cameră,recomanda 2 sau mai multe buchete pentru rezultate mai bune. ????????Sfaturi : Dacă există praf pe lalea muguri și frunze, puteți folosi o cârpă umedă pentru a curăța.Mai bine să nu pună aceste lalele flori artificiale sub lumina soarelui prea mult timp.Culoarea reală poate un pic diferită de imaginea prezentată pentru efectul de iluminare. ????????Caietul de sarcini de bază : Material : PUTotal lungime : aprox. 35cm/13.8 in Flower Diametru : 2,7 cm/1.1 in Flower Înălțimea Capului : 4.2 cm/1.7 in Leaves Lungime : 10.5 cm/4.1 in Total Greutate : aproximativ 90g Package Cantitate : 10 buc Lalele (Nu Include Vaza)????????Noastre lalele caracteristici:Realiste, Frumos și aspect proaspăt.Material moale, Face lalele real atingere.Control Strict de calitate,Vei fi surprins și mulțumit cu Lalele pe care le primiți.Urmărească excelența, calitatea creează valoare????????Artificiale lalele Întreținere : Dacă ai pus florile într-un loc sau în aer liber pentru o perioadă lungă de timp, acestea vor fi acoperite cu praf.Puteți șterge ușor flori cu un prosop umed pentru a restabili frumusețea lor originală.Ușoară deformare la flori sau frunze din cauza la normal extrudare în utilizarea de zi cu zi pot fi recuperate cu ușurință printr-o simplă ajustare manuală.????????Sfaturi cald : culoarea reală poate de diferită de imaginea prezentată pentru efectul de iluminare.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.Dacă aveți sugestii mai bune pentru produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați.Multumesc pentru vizita,o zi buna!.

Despre produs

Material:
PU
Lungimea Totală:
aprox. 35cm/13.8 în
Diametrul Florii:
2.7 cm/1.1 în
Flori Înălțimea Capului:
4.2 cm/1.7 în
Frunze De Lungime:
10.5 cm/4.1 în
Greutatea Totală:
Despre 90g
Cantitate pachet:
10 buc Lalele (Nu Include Vaza)
????????Noastre lalele caracteristici: :
Natural, Frumos și aspect proaspăt. :
Material moale, Face lalele real atingere. :
Control Strict de calitate,Vei fi surprins și mulțumit cu Lalele pe care le primiți. :
Urmărească excelența, calitatea creează valoare :
????????Artificiale lalele Întreținere: :
Dacă ai pus florile într-un loc sau în aer liber pentru o perioadă lungă de timp, acestea vor fi acoperite cu praf. Puteți șterge ușor flori cu un prosop umed pentru a restabili frumusețea lor originală. :
Ușoară deformare la flori sau frunze din cauza la normal extrudare în utilizarea de zi cu zi pot fi recuperate cu ușurință printr-o simplă ajustare manuală. :
????????Sfaturi cald:
Culoarea reală poate de diferită de imaginea prezentată pentru efectul de iluminare.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare. :
Dacă aveți sugestii mai bune pentru produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați. :
Multumesc pentru vizita,o zi buna! :

Alegerea clientului